Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallitus hyväksyi hyvinvointialueen strategian toimeenpanon suuntaviivat

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on hyväksynyt strategian toimeenpanon suuntaviivat kuluvalle strategiakaudelle. Aluehallitus käsitteli toimeenpanon viitekehystä ja suuntaviivoja kokouksessaan tiistaina 14.3.23.

Strategian toimeenpanon toteutus tapahtuu toimenpidesuunnitelmien ja hankekokonaisuuksien kautta ja luo edellytykset strategian toteutumiselle ja seurannalle. Nyt hyväksytyn toimeenpanon suuntaviivat varmistavat, että hyvinvointialue etenee yhtenäisesti kohti yhdessä asetettuja tavoitteita ja strategista tahtotilaa. Hyvinvointialueen ensimmäinen strategia hyväksyttiin aluevaltuuston kokouksessa joulukuussa.


- Strategiatyön tärkein osa on sen saattaminen käytäntöön ja siinä onnistumisen jatkuva arviointi. Nyt päätetyt suuntaviivat selkeyttävät tätä työtä, kun strategiaa yhdistetään käytännön arkijohtamiseen, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallitus päätti käynnistää Hyvinvointialueohjelman – ohjelmalla haetaan ratkaisuja talouden alijäämään9.3.2023 18:26:19 EET | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus teki merkittäviä päätöksiä kokouksessaan tiistaina 7.3., kun se päätti käynnistää Hyvinvointialueohjelman, jonka yhtenä tavoitteena on kattaa valtiovarainministeriön vaatimuksen mukaisesti hyvinvointialueen talouden alijäämä. Alustavien laskelmien mukaan toiminnan tasapainottamisen suuruusluokka on arviolta noin 100 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme