Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi strategian toimeenpano-ohjelman

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on yksimielisesti hyväksynyt strategian toimeenpano-ohjelman kuluvalle strategiakaudelle. Aluehallitus käsitteli toimeenpano-ohjelmaa ylimääräisessä kokouksessaan tiistaina.

Ohjelma luo edellytykset strategian toimeenpanolle määrittelemällä lähivuosien tavoitteet, toimenpiteet ja vastuut. Sen avulla seurataan, että hyvinvointialue etenee yhtenäisesti kohti yhdessä asetettuja tavoitteita ja strategista tahtotilaa. Hyvinvointialueen ensimmäinen strategia hyväksyttiin joulukuussa.

Strategian toimeenpano-ohjelmaa on valmisteltu vuoden 2022 lopulta lähtien laajassa yhteistyössä.

- Voimme olla hyvinvointialueella tyytyväisiä siihen, että on syntynyt yhteisymmärrys ensimmäisellä aluevaltuustokaudella tehtävästä työstä. Uudistuminen on Pirkanmaalla kuitenkin vasta alussa, ja toimeenpano-ohjelmaan pohjautuvia konkreettisia muutosesityksiä tulee poliittisten toimielinten käsiteltäväksi keväästä lähtien, sanoo hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola.

Katso Strategian toimeenpano-ohjelma vuosille 2023–2025

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksen 20.3. listalla väärinkäytösten ilmoituskanava sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen15.3.2023 17:59:44 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 20.3. klo 8.30. Asialistalla on muun muassa tietohallinnon muutosohjelma, väärinkäytösten ilmoituskanavan toimintaohje sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen ja ohjausryhmän asettaminen. Aluehallitus nimeää myös yhteistoimintaelimen työnantajaedustajat.

Tietohallinnon muutosohjelma lisää digiasiointimahdollisuuksia ja tukee ammattilaisten työtä15.3.2023 15:30:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueella on valmistunut strategian toimeenpanoa tukeva tietohallinnon laaja muutosohjelma lähivuosille. Muutosohjelman toimenpiteillä kehitetään muun muassa hyvinvointialueen asukkaiden digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluja niin, että palvelujen saavutettavuus ja yhdenvertaisuus paranevat. Ammattilaisten työtä tuetaan muun muassa yhtenäistämällä asiakas- ja potilastietojärjestelmät ja tukemalla liikkuvaa työtä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme