Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus koolla 24.5. - listalla esitys Kuosmasen, Sandin ja Erolan valinnasta johtajatehtäviin

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallituksen seuraava kokous on tiistaina 24.5. klo 15. Kokouksessa on asialistalla muun muassa valtuustolle tehtävät esitykset sosiaali- ja terveysjohtajan, konsernipalvelujohtajan ja tukipalvelujohtajan virkavalinnoista.

Aluehallitukselle esitetään, että se puolestaan esittäisi aluevaltuustolle Taru Kuosmasen valintaa sosiaali- ja terveysjohtajaksi, Juhani Sandin valintaa konsernipalvelujohtajaksi ja Pekka Erolan valintaa tukipalvelujohtajaksi.

Virat ovat olleet sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä 25.4.-9.5.2022. Hakijoista on tehty ansiovertailu. Ansiovertailu sisältää virkaan ilmoittautuneet, ja lisäksi valinnassa on huomioitu muut liikkeenluovutuksen piirissä olevat kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt.

Kolmen viran täytön lisäksi aluehallituksen esityslistalla on

  • hallintosäännön muuttaminen

  • konsernirakenne ja omistukset

  • tukipalvelujen järjestämistapojen hyväksyminen

  • työterveyshuollon järjestäjä

  • henkilöstön siirtosopimus

  • korjattu toimintakertomus ja tilinpäätös 2021

  • sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet

  • johtavien viranhaltijoiden (johtajatason 3-4) virkojen perustaminen, kelpoisuusvaatimusten vahvistaminen ja täyttömenettely

Katso koko koko esityslista pirha.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus käsittelee asiakasmaksujen yhdenmukaistamista 16.6. kokouksessaan13.6.2022 13:44:04 EEST | Tiedote

Pirkanmaan aluehallitus käsittelee torstaina 16.6. klo 15 alkavassa kokouksessaan esitystä vuonna 2023 hyvinvointialueella perittävistä asiakasmaksuista sekä alentamisen ja perimättä jättämisen perusteita. Asiakasmaksuesitys on valmisteltu pääsääntöisesti asiakasmaksuasetuksen mahdollistamien enimmäismäärien mukaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksutaksaa täydennetään syksyn 2022 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme