Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto hyväksyi lisäyksen hallintosääntöön

Jaa

Aluevaltuusto hyväksyi hallintosäännön muutoksen lyhyessä kokouksessaan maanantaina. Hallintosääntöön lisättiin tutkimus- ja kehitysjohtajan tehtävät.

Strategisen ohjauksen ja järjestämisen tehtäväalueelle sijoittuva tutkimus- ja kehitysjohtaja vastaa hyvinvointialueen tutkimuksen, koulutuksen ja opetuksen sekä kehittämisen ja innovaatiotoiminnan prosessien johtamisesta.

Varsinaisen kokouksen jälkeen aluevaltuusto jatkaa strategian valmistelua. Hyvinvointialueen ensimmäinen strategia valmistellaan syksyn aikana niin, että se voidaan hyväksyä aluevaltuuston joulukuun kokouksessa.

Yhteyshenkilöt

Aluevaltuuston puheenjohtaja Lauri Lyly

Puh:050 68293

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi lähivuosien investointisuunnitelmaesityksensä aluevaltuustolle27.9.2022 10:29:39 EEST | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessa pöydälle jääneen investointisuunnitelmaesityksen tänään esityksen mukaan. Sen mukaan hyvinvointialueella toteutettaisiin vuonna 2023 palvelujen tuottamisen kannalta vain välttämättömät ja kiireelliset investointihankkeet. Tavoitteena on lisätä palvelujen tuottamiskykyä. Pirkanmaan hyvinvointialueen investointiesityksestä ministeriöille päättää aluevaltuusto ensi viikolla.

Juha Kinnunen valittiin hyvinvointialueen sairaalapalvelujen johtoon26.9.2022 11:34:49 EEST | Tiedote

Sairaalapalvelujen palvelulinjajohtajan virkaan on aluehallituksessa yksimielisesti valittu toimitusjohtaja, terveydenhuollon tohtori Juha Kinnunen. Aluehallitus antoi myös lausuntonsa yliopistosairaaloiden tehtäviä ja rahoitusta koskeviin lakiesityksiin. Investointisuunnitelma jäi pöydälle ja sitä varten pidetään ylimääräinen aluehallituksen kokous tiistaina 27.9., jotta esitys ehtii seuraavaan aluevaltuuston listalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme