Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluevaltuusto hyväksyi rahoitus- ja sijoitustoiminnan periaatteet

Jaa

Aluevaltuusto hyväksyi rahoitus- ja sijoitustoiminnan periaatteet, jotka määrittelevät hyvinvointialueen rahoitus-, sijoitus-, antolainaus- ja takaustoiminnan järjestämisen perusteet. Kokouksessa aluevaltuusto myösotti vastaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön siirtosopimuksen.

Hyvinvointialueen rahoituslähteitä ovat valtion yleiskatteellinen rahoitus, maksu- ja myyntituotot, avustukset sekä vieraan pääoman ehtoinen rahoitus. Tuloilla katetaan hyvinvointialueen toiminnasta aiheutuvat menot, investoinnit ja lainanhoitomenot.  

Rahoitus- ja sijoitustoiminnassahuomioidaan myös ESG-vastuullisuuskriteerit, jotka liittyvät erityisestisijoitustoiminnassa ympäristön, sosiaalisen vastuun ja hyvän hallintotavan huomioon ottamiseen. 

Hyvinvointialueelle siirtyy yli 9 000 työntekijää 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle siirtyy vuoden vaihteessa 1.1.2023 yli 9 000 työntekijääEspoosta, Kauniaisista, Kirkkonummelta, Inkoosta, Siuntiosta, Raaseporista, Hangosta, Karkkilasta, Vihdistä ja Lohjalta sekä Etevan, Kårkullan, Karviaisten, Luksian ja Omnian kuntayhtymistä.  

Aluevaltuusto hyväksyi henkilöstöä koskevan siirtosopimuksen jasiirtyvää henkilöstöä koskevan lomapalkkavarauksen ottamisen hyvinvointialueen vastattavaksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme