Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto käsittelee strategiaa ja talousarviota 5.12. klo 12 alkaen

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu maanantaina 5.12. klo 12 Tampereen kaupunginvaltuuston salissa, os. Aleksis Kiven katu 14-16 C. Aluevaltuusto käsittelee muun muassa ensi vuoden talousarviota ja lähivuosien taloussuunnitelmaa sekä hyvinvointialueen ensimmäistä strategiaa.

Aluevaltuuston kokousta voi seurata sriimattuna Youtubesta.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Pirkanmaan hyvinvointialueen strategia 2023-2025
  • Vuoden 2023 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2023-2025
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen investointisuunnitelma 2024-2027
  • Tilivelvollisten nimeäminen
  • Tarkastuslautakunnan arviointiraportti hyvinvointialueen toiminnasta ja taloudesta aluevaltuustolle
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen pelastustoimen palvelutasopäätös
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksut 1.1.2023 lukien
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosäännön muuttaminen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen konserniohje
  • Valiokuntien työjärjestys

Katso esityslista on kokonaisuudessaan verkossa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten eteisvärinän seulontakokeilusta hyviä kokemuksia: seulonta toteutui luotettavasti ilman asiakaskäynnin pidentämistä24.1.2023 10:28:09 EET | Tiedote

PirKATI-hankkeeseen sisältyvässä puolen vuoden pilottiprojektissa haettiin toimintamallia, jossa kotisairaanhoidon asiakkailta seulottiin sydämen rytmihäiriöitä osana päivittäistoimintaa. Sujuvan toimintamallin ohessa tavoitteena oli selvittää uuden teknologian käytettävyys ja luotettavuus sekä kuvata pilotin aikana tulokset ja arvioida kustannusvaikuttavuutta.

Pirkanmaan nuorisovaltuustoon nimettiin 33 nuorta - työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa23.1.2023 12:59:16 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi maanantaina nuorisovaltuuston kuluvalle vuodelle. Aluehallitus päätti myös esittää vastauksenaan valtuustoaloitteeseen, että ohjelmistoavusteisen työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa. Aluehallitus edellyttää, että henkilöstö voi osallistua työvuorosuunnittelun prosessien uudistamiseen.

Aluehallitus nimeää nuorisovaltuuston ja käsittelee hankintasuunnitelmaa 23.1.19.1.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu maanantaina 23.1. klo 8.30. Aluehallitus nimeää hyvinvointialueen ja maakuntaliiton yhteisen maakunnallisen nuorisovaltuuston. Aluehallituksessa käsitellään myös vaikuttamistoimielinten toimintaedellytyksiä, esimerkiksi nuorisovaltuuston, vanhusneuvoston ja vammaisneuvoston kokouspalkkioita ja matkakorvauksia. Asialistalla on niin ikään hankintasuunnitelma ja kuluvan vuoden käyttösuunnitelmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme