Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan valinnasta 17.5.2022

Jaa
Länsi-Uudenmaan aluevaltuuston seuraava kokous järjestetään tiistaina 17.5.2022 kello 17.30 Kirkkonummella, Majvikissa.

Aluehallitus esitti 10.5.2022 kokouksessaan aluevaltuustolle, että se suorittaa kokouksessaan hyvinvointialuejohtajan virkavaalin.

Aluevaltuuston 79 jäsentä valitsee kokouksessaan 17.5.2022 hyvinvointialuejohtajan vaalilla. Jos hyvinvointialuejohtajan vaalissa kukaan ei ole saanut yli puolta annetuista äänistä, toimitetaan uusi vaali kahden eniten ääniä saaneen välillä. Tässä vaalissa eniten ääniä saanut tulee valituksi.

Aluevaltuusto päättää hallintosäännön tarkistuksesta

Aluehallitus on kokouksessaan 12.4.2022 päättänyt perustaa palvelualuejohtajien virat, mm. lasten, nuorten ja perheiden palveluiden sekä yhteisten sosiaali- ja terveyspalvelujen osalta sekä päättänyt perustaa palvelutuotannon johtajan viran ja konsernipalvelujen johtajan viran. Hallintosääntöä tarkistetaan organisaatiota ja virkoja koskevin osin. Tarkistettua hallintosääntöä ehdotetaan astuvaksi voimaan 18.5.2022 alkaen.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai jälkikäteen tallenteena Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen YouTube-kanavalla

Kokouksen jälkeen järjestetään aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéllin luotsaama keskustelutilaisuus. Katso suora lähetys tai tallenne Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen YouTube-kanavalla

Aluevaltuusto kokoontuu eri puolilla Länsi-Uuttamaata. Aluevaltuuston seuraava, 16.6. järjestettävä kokous pidetään Hangossa.

Kokousaineistot: 

Kokouksen esityslista 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Tjänster för barnfamiljer i gemensam byggnad - Familjecentret i Ängskulla firade taklagsfest den 19 april 202319.4.2023 15:37:08 EEST | Tiedote

Det nya familjecentret i Ängskulla samlar Västra Nylands välfärdsområdes tjänster för barnfamiljer i Mattby, Olars, Hagalund och Esboviken i en gemensam byggnad. I ombyggnaden av det nya familjecentret har man lagt särskild vikt vid lokalernas funktionalitet och trivsel. Familjecentrets lokaler öppnas för invånare och klienter under början av hösten 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme