Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Aluevaltuusto päätti Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan kelpoisuusehdoista

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto käsitteli kokouksessaan 19.5.22 tulevan hyvinvointialueen johtajan rekrytointiprosessia ja kelpoisuusehtoja. Aluehallitus on jo aiemmin huhtikuussa käynnistänyt viran valmistelutoimet.

Aluevaltuusto päätti äänestyksen jälkeen, että virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana, kuten aluehallitus esitti. Perussuomalaisten valtuustoryhmä esitti muutosehdotuksena, että hyvinvointijohtajan virka on kahdeksan vuoden määräaikainen. Esitys hylättiin äänestyksessä äänin 49–20. Muut viran kelpoisuusehdot päätettiin esitetysti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, useamman vuoden konsernitasoinen johtamiskokemus ja sosiaali- ja/tai terveydenhuollon toimialatuntemus.

Hyvinvointialuejohtajan viran täyttämisestä päättää aluevaltuusto. Hyvinvointialuejohtajan virka avataan julkiseen hakuun 1.8.22 ja virkavaali pidetään 22.9.22.

- Valtuusto kävi keskustelua toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen ja määräaikaisen virkasuhteen eroista. Valtuuston enemmistö päätyi äänestyksessä kannattamaan hyvinvointialuejohtajan rekrytointia toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Kokouksessa saatiin myös hyvää evästystä siitä, millaisia ominaisuuksia tulevalta johtajalta toivotaan, kommentoi aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme