Viestintätoimisto Manifesto Oy

Älykkään lattianpesun uusi aikakausi: ECOVACS esittelee DEEBOT T10 -tuoteperheen

Jaa
ECOVACS ROBOTICS asettaa lattianpesulle uudet standardit lanseeraamalla uuden, tekoälyohjatun DEEBOT T10 -tuoteperheen. Siihen kuuluvat DEEBOT T10 PLUS ja DEEBOT T10 TURBO -siivousrobotit. Kaikissa tuotteissa on hyödynnetty AIVI™ 3.0 -tekoälyä, jonka avulla robotit havaitsevat esteet erittäin nopeasti. YIKO-ääniohjaus tekee robottien ohjaamisesta helppoa. Parannetun OZMO™ Pro 3.0 -teknologian värähtelevä pyyhintälevy optimoi märkäpuhdistuksen, ja nelivaiheinen puhdistusjärjestelmä takaa virheettömän lopputuloksen. DEEBOT T10 TURBO -siivousrobotti tekee vaikutuksen myös OZMO™ Turbo -moppausjärjestelmällä kahden pyörivän mopin avulla. DEEBOT T10 -tuoteperhe on saatavilla 1. syyskuuta 2022 alkaen.

Uusi DEEBOT T10 -tuoteperhe – voimanlähteenä kehittynyt tekoälyteknologia 

DEEBOT T10 -tuoteperheen myötä ECOVACS tuo edistyksellisen AIVI™ 3.0 -teknologiansa ensimmäistä kertaa kaikkiin lattiapesurobottimalleihinsa. Tehokkaamman Horizon Sunrise® 3 -prosessorin ansiosta laitteisiin integroitu tekoäly on 16 kertaa tehokkaampi kuin edeltäjänsä, ja ne tunnistavat ympäristöstä piirtämänsä kuvat jopa 20 kertaa aiempaa nopeammin. Tekoäly pystyy määrittämään jopa 18 erilaista estettä, kuten huonekaluja ja lattiamateriaaleja, ja paranneltujen ominaisuuksien ansiosta DEEBOT T10 -tuoteperheen laitteet tunnistavat ja väistävät huonekalut, ihmiset ja lemmikit entistä nopeammin. Lisäksi malleilla on TÜV Rheinland -sertifikaatti ohjelmistojen ja laitteistojen tietosuojasta ja tietoturvasta.

Sisäänrakennettu Starlight HD -kamera takaa optimaalisen navigoinnin myös heikoissa valaistusolosuhteissa. Siivousrobotin kameran avulla siivousta voidaan seurata reaaliajassa videon kautta.[1]

Ääniohjaus vie siivoamisen uudelle tasolle

DEEBOT T 10 -laitteiden YIKO Voice Assistant on alan ensimmäinen integroitu interaktiivinen ääniohjaus siivousroboteille, ja ääniohjaus tukee tekoälyn johdosta myös useita kieliä – joskaan ei vielä suomea. Se hyödyntää erilaisia tekoälyyn perustuvia ääni- ja vuorovaikutustekniikoita, kuten Google Speech Semantics -tekniikkaa, parantaen ohjauksen tarkkuutta ja lyhentämällä vasteaikoja. Kolmen hyvin sijoitetun mikrofonin kautta siivousrobotti tunnistaa äänen nopeasti, ja laitteen voi aktivoida sanomalla "OK YIKO". 

Puhdistusteho vertaansa vailla

DEEBOT T10 -tuoteperheessä on nelivaiheinen puhdistusjärjestelmä, jonka ansiosta laitteet ovat entistä kestävämpiä ja tehokkaampia. Kaksi sivuharjaa puhdistaa nopeasti pölyn lattialta ja joustava pääharja mukautuu lattiamateriaaleihin vahingoittamatta niitä. Robotti-imurin yleisen rakenteen ansiosta se mukautuu nopeasti ja helposti eri lattiatyyppeihin syväpuhdistusta varten. 3000 pascalin imuteho tekee robotista entistäkin tehokkaamman myös matoilla.

DEEBOT T10 -tuoteperheessä on saatavilla kaksi erilaista moppausjärjestelmää. DEEBOT T10 PLUS on varustettu OZMO™ Pro 3.0 -moppausjärjestelmällä, jonka moppauslevy värähtelee 600 kertaa minuutissa optimoiden märkäpuhdistuksen. DEEBOT T10 TURBO käyttää puolestaan OZMO™ Turbo -rotaatiomoppijärjestelmää, jossa on kaksi pyörivää moppia. Yhdessä 180 rpm:n nopean pyörimisnopeuden, jopa 6 N:n alaspäin suuntautuvan paineen ja automaattisen mopin puhdistustoiminnon kanssa DEEBOT T10 TURBO yhdistää tehokkaasti hygienian ja helppokäyttöisyyden.

Uudet tyhjennysasemat pitävät pölyn kurissa 

DEEBOT T10 PLUS -siivousroboteissa on mukana automaattiset tyhjennysasemat. Asema tyhjentää siivousrobotista pölyhiukkaset, jotta robotti voi työskennellä pidempään ja tehokkaammin. Automaattisesti tyhjentyvä asema voi kerätä pölyä jopa parin kuukauden ajan. Täysin suljettu rakenne ja pölypussi varmistavat, ettei pöly pääse karkaamaan. Käyttäjä voi itse päättää, milloin robotti-imuri tyhjentää kerätyn pölyn. 

DEEBOT T10 TURBOssa on kompakti puhdistusasema, joka erottaa puhtaan ja likaisen veden toisistaan lian välttämiseksi. Puhdistusasemassa kaksi moppia puhdistetaan eräänlaisella pesulaudalla, minkä jälkeen ne kuivataan kuumalla ilmalla seuraavaa käyttökertaa varten. Näin vältetään epämiellyttävät hajut ja bakteerien leviäminen. Neljän litran säiliöön mahtuu riittävästi puhdasta vettä jopa 400 neliömetrin alueen moppaamiseen.

Hinnat ja saatavuus

DEEBOT T10 PLUS tulee kauppoihin syyskuun alussa ja sen suositushinta on 899 euroa. DEEBOT T10 TURBO tulee myyntiin niin ikään syyskuun alussa alkaen 1 099 euron hintaan.

Lisätiedot ja testipyynnöt:

Markus Hilden

Viestintätoimisto Manifesto

+358443639961

markus.hilden@manifesto.fi

Kuvia median käyttöön voi ladata täältä

[1] The real-time camera function is secured with a password. Users must set a password to access the video function. The data in the robot is protected and only used for cleaning purposes. For data security reasons, the data is encrypted during transmission from the robot to the smartphone.

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

https://www.manifesto.fi

Tietoja ECOVACS ROBOTICSista:

ECOVACS Group perustettiin Qian Dongqissa vuonna 1998. Vuonna 2006 elektroniikkavalmistaja laajensi liiketoimintaansa ECOVACS ROBOTICSilla, joka on erikoistunut kotitalousrobottien tutkimukseen ja kehitykseen, suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Mottonsa ”Elä älykkäästi. Nauti elämästä.” mukaisesti ECOVACS ROBOTICS pyrkii myymään innovatiivisia tuotteita, jotka helpottavat ihmisten päivittäistä kotityötaakkaa ja tekevät heidän elämästään helpompaa ja nautittavampaa. 

Saat lisätietoja innovatiivisista kotiapulaisista osoitteesta www.ecovacs.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Virta Financial Timesin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukossa 4. kerran peräkkäin – Tech Tourin arvioimana yksi seuraavista teknologiajäteistä6.3.2023 15:41:49 EET | Tiedote

Suomalainen sähköautojen latauspalveluyritys Virta (Liikennevirta) ylsi Financial Timesin FT 1000 -listalla Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon neljättä kertaa peräkkäin. Vuosittainen, nyt seitsemättä kertaa ilmestyvä raportti julkaistiin 1. maaliskuuta. Tutkimusyhtiö Statistan kanssa laaditussa rankingissa listataan eurooppalaiset yritykset, jotka saavuttivat liikevaihdon korkeimman vuotuisen kasvuvauhdin vuosien 2018 ja 2021 välillä. Virta oli Euroopan nopeimmin kasvava yritys, joka tarjoaa alustoja sähköautojen lataamiseen. Huomionarvoista on, että Virta kuuluu niihin harvinaisiin 65 yritykseen, jotka ovat päässeet FT 1000 -listalle neljä kertaa peräkkäin. Vuosina 2015–2022 Virran CAGR on ollut 90 %. Virran kasvu jatkui viime vuonna vahvana ja yhtiö saavutti alustavien tilintarkastamattomien tilinpäätöstietojen mukaan 112 %:n vuotuisen liikevaihdon kasvun. FT 1000:n lisäksi Virta pääsi 22. helmikuuta julkaistulle Tech Tour Growth50-listalle. Kahdeksannessa vuosittaisessa

Talvikeli heikentää jätepisteiden turvallisuutta – 8 vinkkiä turvallisempaan jätepisteeseen8.2.2023 08:59:27 EET | Tiedote

Liukkaat pinnat, kinostuva lumi ja pimeys ovat kolmikko, joka tekee jäteautonkuljettajien työympäristöstä talvisin tavallista riskialttiimman. Työtapaturmia ja onnettomuuksia pystytään taklaamaan pitämällä jätepisteet ja reitit hyvässä kunnossa. Jäteautonkuljettajalle turvallinen jätepiste on turvallinen myös asukkaalle ja jätepisteen käyttäjälle itselleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme