Schneider Electric

Älynväläys tervehtii hotellihuoneeseen saapujaa – Sokos Hotel Arina toivottaa vierailijan tervetulleeksi valolla

Jaa
Uudistettu valaistusjärjestelmä viimeisteltiin tyyliin sopivalla Schneiderin Exxact-antrasiittisarjan tuotteilla.
Uudistettu valaistusjärjestelmä viimeisteltiin tyyliin sopivalla Schneiderin Exxact-antrasiittisarjan tuotteilla.
  • Sokos Hotel Arina Oulussa remontoitiin 260 hotellihuonetta ja samalla uudistettiin myös valaistuksen ohjaus
  • Valaistuksen älykkäät tilanneohjaukset toteutettiin Schneider Electricin huonesäätöratkaisuilla, joka on moderni tapa tuoda valaistuksen ohjelmointi ja hallinta osaksi kiinteistöautomaatiota.
  • Valmiiksi rakennettujen tilanneohjauksien myötä hotellihuoneeseen saa nappia painamalla toivotunlaisen tunnelman
  • Huoneiden lämmityksen ja ilmastoinnin säädöt on integroitu samaan tekniikkaan

Tiedote, 6.5.2022 – Digitalisaation ja automaatioratkaisujen edelläkävijä Schneider Electric on toteuttanut oululaiseen Sokos Hotel Arinaan älykkään valaistuksen ohjauksen Connected Room Solution (CRS) -huonesäätöratkaisun avulla.

Sokos Hotel Arina Oulussa investoi digitalisaatioon ja automaatioon huoneiden miellyttävyyden optimoimiseksi. Jäähdytyksen ja lämmityksen oheen on huonesäätöratkaisuissa lisätty nyt myös älykäs valaistuksensäätö.

Tavoitteena asiakaskokemuksen hiominen

Ratkaisun avulla hotellihuoneisiin on luotu neljä erilaista valaistuksen ohjausta: esimerkiksi tervetuloa-valaistus toivottaa asiakkaan tervetulleeksi hänen saapuessa huoneeseen. Asiakas voi itse valita toivomansa tilanneohjaukset kosketusnäyttöpaneelista ja voi myös itse säätää muun muassa lämpötilaa asetettujen rajojen puitteissa.

– Tilanneohjauksilla parannetaan asiakaskokemusta ja viihtyisyyttä nappia painamalla, kertoo myyntipäällikkö Ari Huhtala Schneider Electriciltä.

Kiinteistönhallinta helpottuu

Original Sokos Hotel Arinassa oli jo aiemmin käytetty Schneiderin EcoStruxure-automaatiojärjestelmää, joka on vastannut kiinteistön LVI-tekniikasta. Nyt järjestelmää haluttiin modernisoida liittämällä mukaan älykkäät huonesäätö- ja valaistusautomaatiot.

– Huoneen tekniikan tulee toimia moitteetta, ja kun asiakaskokemus on meidän tärkein prioriteettimme, halusimme huoneuudistuksessa lisätä vieraittemme kokemukseen elämyksellisyyttä valaistuksen tunnelmilla, kertoo hotellinjohtaja Päivi Kaarlela.

Langattomien antureiden käyttö tekee kiinteistöjen muuntojoustavuudesta helppoa ja edullista. Sen avulla mahdolliset myöhemmin tulevat ideat asiakkaan viihtyvyyden lisäämiseen tai muuhun kiinteistönhallintaan ja sen vaatimaan datankeruuseen on helppoa, kun uutta kaapelointia ei tarvita.

– Connected Room Solution (CRS) -huonesäätöratkaisu huolehtii hotellihuoneiden lämmityksestä, jäähdytyksestä ja valaistuksesta. Järjestelmä mahdollistaa keskitetyn hallinnan: esimerkiksi asiakkaan lähtiessä lämmityksen asetusarvot palautetaan lähtötilanteeseen ja valaistus sammutetaan automaattisesti, Ari Huhtala korostaa.


Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Ari Huhtala, ari.huhtala@se.com, puh. 040 728 5189

Kuvateksti: Uudistettu valaistusjärjestelmä viimeisteltiin tyyliin sopivalla Schneiderin Exxact-antrasiittisarjan tuotteilla.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uudistettu valaistusjärjestelmä viimeisteltiin tyyliin sopivalla Schneiderin Exxact-antrasiittisarjan tuotteilla.
Uudistettu valaistusjärjestelmä viimeisteltiin tyyliin sopivalla Schneiderin Exxact-antrasiittisarjan tuotteilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Teollisuusautomaatio murroksessa – Schneider Electric esittelee uuden, ohjelmistokeskeisen automaatiokonseptin Teknologia 22 -messuilla28.4.2022 12:40:24 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 22 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.–5.5.2022. Schneider Electricin asiantuntijoiden puheenvuoroissa käsitellään ohjelmistokeskeistä automaatiota teollisuuden sovelluksissa. Uutuutena esittelyssä ohjelmistokeskeiseen automaatioon perustuva EcoStruxure™ Automation Expert -alusta. Schneider Electricin messuosastolla on nähtävillä muun muassa Disc Tracking -liikkeenhallintarobotti ja Aalto-yliopiston robottidemo, joka on koodattu ohjelmistokeskeisellä automaatiolla. Tiedote, 28.4.2022 – Teknologia 22 -messujen teemana on tänä vuonna Kestävän huomisen ratkaisut. Kestävän kehityksen edelläkävijä Schneider Electric esittelee messuosastollaan ja puheenvuoroissaan automaatioratkaisun, jonka avulla teollisuuden toimijat voivat merkittävästi vähentää toimitusketjujen epävarmuuden vaikutusta sekä edistää digitalisaatiota ja älykästä tuotantoa, yksinkertaistaa IT/OT-integraatiota ja helpottaa työvoiman saatavuutta. Messutiistaina 3.5. k

Kutsu: Virtuaalinen mediatilaisuus älykkäistä rakennuksista ti 26.4.20.4.2022 13:48:59 EEST | Kutsu

Tervetuloa kuulemaan kestävästä rakentamisesta ja älykkäistä rakennuksista ti 26.4. klo 17 Rakennusten energiakulutuksella on kestävyyshaasteiden ratkaisemisessa merkittävä rooli: älykkäämmät rakennukset voivat auttaa vähentämään maailman hiilidioksidipäästöjä jopa 40 prosenttia. Ilmastotavoitteiden saavuttamisessa auttavat rakennustapojen kehittyminen sekä uudet innovaatiot kuten rakennusautomaatio- ja energianhallintajärjestelmät. Tule kuuntelemaan kansainvälisten asiantuntijoiden esityksiä kestävästä rakentamisesta ja älykkäistä rakennuksista. Virtuaalisessa tilaisuudessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: Neljä askelta, joiden avulla rakennus saavuttaa hiilineutraalit tavoitteet Ympäristön kannalta kestävämpi rakennus on myös ihmiskeskeisempi rakennus Digitaalisen ja sähköisen maailman trendit ja haasteet Schneider Electricin uudet ratkaisut, joilla voi säästää jopa 20–40 prosenttia enemmän energiaa Lisäksi Schneider Electric julkistaa tapahtuman aikana kolme uutta näihin a

Schneider Electric yksi Euroopan tasa-arvojohtajista – Suomessa maayhtiön johtajista 36 prosenttia naisia7.2.2022 12:13:50 EET | Tiedote

Schneider Electric sijoittui 20 parhaan joukkoon Euroopan suurten yritysten vertailussa European Women On Boards -järjestön sukupuolten monimuotoisuusindeksi -raportissa. Schneider Electric nimettiin oman alansa johtavaksi yritykseksi. 36 prosenttia Suomen maayhtiön johtajista on naisia. Tasa-arvositoumukset ovat osa yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita vuodelle 2025. Schneider Electric, globaali energianhallinnan ja automaation asiantuntija, on saanut tunnustuksen European Women On Boards -järjestön (EWOB) sukupuolten monimuotoisuusindeksi -raportissa (GDI). Schneider Electric sijoittui 20 parhaan joukkoon Euroopan suurten yritysten vertailussa, ja se nimettiin Best Practice Leader -yritykseksi. Schneider Electric on nimetty myös alansa johtavaksi yritykseksi. Vuoden 2021 raportissa tutkittiin 668 eurooppalaista yritystä, joista suurin osa on julkisesti noteerattu ja listattu STOXX Europe 600 -listalla. Tuloksena saatu GDI on kokonaisindikaattori, joka heijastaa naisten osuutta y

Älykotijärjestelmä Wiser mukana Elisa Viihteen uudessa Jälkeläiset-televisiosarjassa4.2.2022 08:30:23 EET | Tiedote

Älykäs teknologia on osa Elisa Viihteen uutta lähitulevaisuuden Helsinkiin sijoittuvaa jännitysdraamaa. Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä on käytössä Jälkeläiset-sarjan keskushenkilön asunnossa. Lisäksi sarjassa näkyvät Schneiderin sähköautonlatauslaitteet ja sähkökalusteet. Sarjayhteistyössä brändit näkyvät luontevasti eivätkä häiritse katsojakokemusta. Digitalisaation ja automaatioratkaisujen edelläkävijä Schneider Electric on mukana pääyhteistyökumppanina Elisa Viihde Viaplayn uuden Jälkeläiset-alkuperäissarjan (Next of Kin) tuotannossa. Suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntynyt jännitysdraama sijoittuu lähitulevaisuuden Helsinkiin. Sarjan kaikki jaksot tulivat katsottaviksi Elisa Viihde Viaplayihin 30. tammikuuta 2022. Sarjassa sen keskeinen hahmo Yoana (Matleena Kuusniemi) huomaa, että hänen asuntoonsa on murtauduttu. Tiedon murrosta Yoana saa ilmoituksena puhelimeensä Schneider Electricin toimittaman älykotijärjestelmän Wiser by SE -sovelluksen kautta. – Mietimme y

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme