720°

Amerikkalainen yrityskiihdyttämö valitsi suomalaisen startupin – 720 Degrees saa buustia Amerikan valloitukseen

Jaa

Pysyvään sisäilmavalvontaan erikoistunut 720 Degrees läpäisi tiukan seulan Columbia-yliopiston MetaProp Bridge -ohjelmaan. Mukaan pääsi alle neljä prosenttia kaikista hakijoista. Valinta kiinteistöalan MetaProp NYC -kiihdyttämöön avaa startupille uusia mahdollisuuksia Yhdysvalloissa.

MetaProp Bridge -ohjelma on tarkoitettu kiinteistö- ja kiinteistöalan teknologiaan erikoistuneille, Pohjois-Amerikan markkinoille haluaville startup-yrityksille Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Alle neljä prosenttia hakijoista pääsi mukaan ohjelmaan, jonka osallistujat saavat MetaProp-mentorin, neuvontapalveluita ja jopa 250 000 dollarin rahoituksen.

Kaikkiaan 14-viikkoinen ohjelma alkaa kahdeksan viikon Lontoon-jaksolla, jonka jälkeen siirrytään New Yorkiin. Ohjelma päättyy kahden viikon roadshow-ohjelmaan Pohjois-Amerikan viidessä kaupungissa.

720 Degrees lähti Yhdysvaltoihin vuonna 2017 vain vajaan kolmen toimintavuoden jälkeen. Rapakon taakse lähteminen ei ollut niin suuri harppaus kuin voisi ajatella. Yritys teki jo tutkimusyhteistyötä Harvardin yliopiston kanssa ja yhteistyön kautta oli saatu myös pari nimekästä kansainvälistä asiakasta itärannikolta.

– Kiinteistöteknologiayhtiöihin keskittynyt MetaProp sijoitti nyt ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikan ulkopuolisiin yrityksiin. Kiihdyttämön ohjelmaan haki yli 100 yritystä, joista vain neljä hyväksyttiin. Kiihdyttämön perustajien portfoliosta löytyy merkittäviä kiinteistöyhtiöitä, joista nimekkäin lienee Airbnb, 720 Degreesin operatiivinen johtaja Rick Aller kertoo tyytyväisenä.

Allerin mukaan sisäilma-asioita katsotaan Yhdysvalloissa eri näkökulmasta kuin Suomessa.

– Yhdysvalloissa kiinteistöjen omistajat kilpailevat hyvällä sisäilmalla. Siellä on ymmärretty, kuinka iso vaikutus sisäilmalla on vuokratuloihin ja asiakastyytyväisyyteen, Aller tietää.

Suomalaiset, jotka hengittävät maailman puhtainta ilmaa, ovat myös arvostettuja sisäilman asiantuntijoita maailmalla.

Lisätietoja:

Rick Aller, operatiivinen johtaja, puh. 040 822 7580, rick@720.io

Tietoja julkaisijasta

720°
720°
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

040 969 2770http://www.720.fi

720 Degrees on suomalainen sisäilmavalvontaan keskittynyt yritys, jonka mukaan kaikilla on oikeus hengittää terveellistä sisäilmaa. 720° mittaa ja analysoi asiakkaidensa sisäilman laatua, muun muassa hiukkasia, VOC-päästöjä, ilmankosteutta, lämpötilaa, hiilidioksidia sekä melutasoja pysyvällä mittausmenetelmällä. www.720.io. Yrityksellä on noin 20 työntekijää ja sen asiakkaita ovat muun muassa Tieto, Lemminkäinen ja Newsec.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta 720°

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme