Messukeskus

Ammattilaiset ja uudet harrastajat syventyvät kuvan ja äänen maailmaan Messukeskuksessa syyskuun alussa

Jaa
Kuva & Ääni -tapahtuma tarjoaa ideoita ja tietoa sekä uusimpia välineitä valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tapahtuman ohjelmassa sekä osastoilla on luvassa puheenvuoroja alan ammattilaisilta, oppeja äänenkäsittelyyn ja tallennukseen sekä kuvankäsittelykoulutusta. Tapahtuman näyttelyissä on esillä Suomen parasta valokuvaa. Kuva & Ääni järjestetään 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.
Kuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus

Kuva & Ääni -tapahtumassa on luvassa kattava ohjelma niin messujen lavalla kuin osastoillakin. Ohjelma huomioi niin ammattilaiset kuin aktiiviharrastajatkin. Tapahtuma on suunnattu kaikille kuva- ja ääninikkareille.

Oppia kuvankäsittelyyn niin ammattilaisille kuin aktiiviharrastajillekin

Perjantai-iltapäivänä päästään syventymään kuvankäsittelyn saloihin, kun Adoben pohjoismainen asiantuntija Tommi Luhtanen sekä Visuaaliviestinnän Insituutti VVI Oy:n rehtori ja kouluttaja Jarkko Viljasen Adobe Lightroom pitävät esityksiä.

 • Pe 9.9. klo 14.00–14.30 Tekoäly ja kuvankäsittely. Adoben pohjoismainen asiantuntija Tommi Luhtanen
 • Pe 9.9. klo 14.30–15.00 Photoshop – mitä uutta kuvantekijän ykköstyökalussa? Tommi Luhtanen esittelee Photoshopin uudet ominaisuudet
 • Pe 9.9. klo 15.00–15.30 Adoben videotyökalut Premiere Pro ja After Effects – uudet ominaisuudet.Tommi Luhtanen näyttää ja kertoo videotyönkuluista Creative Cloudin työkaluilla.
 • Pe 9.9. klo 15.30–16.00 VVI OY - mitä me tehdään? Adobe Lightroom Classic! Miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut? Miten se eroaa esim. Photoshopin käytöstä? Jarkko Viljanen, Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy.

Perjantaina aamupäivällä klo 10–13 järjestettävässä Adoben ja Corellian Creative Cloudin ammattiseminaarissa on puolestaan luvassa timantinkovaa tietoa kuvankäsittelystä ammattilaisille. Ammattiseminaariin rekisteröidytään ennakkoon.

Tapahtumassa esillä palkittua kuvaa, huippuvalokuvaajia ja kattavaa tietoa kameroista

Kuva & Ääni -tapahtuman näyttelyissä on esillä Suomen parasta valokuvaa – esillä on eri kilpailuissa palkittua kuvaa sekä huippuvalokuvaajien töitä näyttelyissä. Kuva & Ääni -tapahtumassa nähdään näyttelyt:

 • Finnish Photo Awards 2022 -finalistien kuvat
 • Vuoden 2021 luontokuva -kilpailun voittajat
 • Suomen Luonto: Vuosien 2021 ja 2022 valokuvakilpailujen voittajat
 • Art of Cocktail – Ainutlaatuista cocktailtaidetta -valokuvanäyttely
 • Tarinalliset henkilökuvat menneen ajan hengessä -valokuvanäyttely
 • Arkiston aarteet -valokuvanäyttely
 • Dialabin valokuvien myyntinäyttely

Lisätietoa näyttelyistä: kuvamessut.com

Näyttelyiden lisäksi huippuvalokuvaajat ovat läsnä tapahtuman lavalla. Master Qualified European Photographer -arvonimen saaneet kuvaajat esittelevät kuviaan ja tarinoitaan lauantaina. Sunnuntaina lavalla nähdään Finnish Photo Awards -voittajat.

Vinkkejä valo- ja videokuvaukseen on tarjolla perjantaina iltapäivällä, kun video-ohjaaja ja tuottaja Kusti Manninen kertoo vinkkejä valo- ja videokuvauksen hybridituotantoon pe 9.9. klo 13.00 Kuva & Ääni -lavalla. Vintagen ystävälle messuilla on puolestaan esillä käytettyä kalustoa ja vintage-kameroita. Suomen valokuvahistoriallisen yhdistyksen osastolla luvassa on myös Vintage-kirppis.

Kuvan lisäksi mukana ääntä

Vinkkejä aloittelevalle äänenkäsittelijälle ja -tallentajalle on luvassa Studiotec Oy:n ja Intersonic Oy:n järjestämissä tietoiskuissa. Mikrofonikaupan osastolla pääset tutustumaan erilaisiin audio-demoihin, podcastien tekemiseen ja mikrofonien pukemiseen.

Samaan aikaan Kuva & Ääni -messujen kanssa järjestetään huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare (7.–11.9.2022). Habitareen ja Kuva & Ääni -tapahtumaan pääsee samalla lipulla. Lue lisää: habitare.fi

Kuva & Ääni on kävijämäärältään Pohjoismaiden suurin kuvaa ja ääntä käsittelevä tapahtuma. Kuva & Ääni kokoaa yhteen alan merkittävimmät yritykset ja esittelee valo- ja videokuvaamisen sekä äänityksen ja äänenkäsittelyn ja -jakelun uusimmat tuulet. kuvamessut.fi | facebook.com/Kuvamessut | #kuvajaääni

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 7.-11.9.2021. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren kansainvälinen ystävä on tänä vuonna Joseph Grima. |www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2022

 

Lisätietoa:

Tiedottaja Marissa Rämänen, Messukeskus, marissa.ramanen@messukeskus.com,  puh. 044 046 7220

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ravintola Palace on jo neljännen kerran peräkkäin Suomen paras ravintola30.3.2023 12:15:00 EEST | Tiedote

Helsinkiläinen Ravintola Palace on Suomen Paras Ravintola 2023. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listan voittajaksi jo neljännen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on ravintola Savoyn chef patron Helena Puolakka. Paras muutoksentekijä on kokki ja ravintoloitsija Kim Mikkola. Vuoden tulokas on Café Savoy ja innovatiivisin ravintola Luovuus kukkii kaaoksesta. Molemmat ovat Helsingistä. Palkinnot jaettiin 30.3. Kevätmessuilla (30.3. - 2.4.2023) Helsingin Messukeskuksessa.

Ensimmäisellä Radical Health Festival Helsingillä vahva ohjelma ja Euroopan-laajuinen kumppanuusverkosto30.3.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Digitalisoituva toimintaympäristö kasvattaa terveysalan uudistumisen painetta. Tähän haasteeseen vastaa Helsingissä kesäkuussa avautuva uusi eurooppalainen terveysfestivaali Radical Health Festival Helsinki 2023. Festivaali nivoo terveydenhuollon teemat yhteen laajasti ja poikkeuksellisen poikkitieteellisellä tavalla. Radical Health Festival Helsinki järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023.

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme