Ammattiliitto Pro ry

Ammattiliitto Pro kiertää 14 paikkakuntaa – tervetuloa eduskuntavaalipaneeliin Lahdessa 7.3.2023

Jaa
Lämpimästi tervetuloa Ammattiliitto Pron järjestämään eduskuntavaalipaneeliin keskustelemaan työmarkkina- ja osaamispoliittisista teemoista sekä työelämän kehittämisestä turvallisemmaksi ja tasa-arvoisemmaksi.

Olemme kutsuneet alueen eduskuntavaaliehdokkaat keskustelemaan näistä teemoista sekä Lahden alueen vetovoima- ja elinvoimatekijöistä. Näistä teemoista puhumme myös yritysvierailulla lahtelaisessa hitsausalan edelläkävijäyritys Kemppi Oy:ssä, jossa työskentelee myös jäseniämme. Prosta vierailulle osallistuu yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen. 

Media on tervetullut yritysvierailulle kello 14 (osoitteeseen Kempinkatu 1, 15810 Lahti) ja eduskuntavaali-iltaan Lahden Seurahuoneelle (Aleksanterinkatu 14) kello 18. 

 
Eduskuntavaalipaneelin ohjelma 

Tilaisuus alkaa kevyellä ruoka- ja juomatarjoilulla kello 18.

kello 18.20 avaussanat, Pron yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen  
kello 18.30 vaalipaneeli, mukana eduskuntapuolueiden ehdokkaita Hämeen vaalipiiristä, kuten Ville Skinnari (SDP) ja Rami Lehto (PS), juontajana Radio Voiman toimittaja Matti Eve  
kello 20.30 tilaisuus päättyy 

 
Ilmoittautuminen ja haastattelut 

Ilmoittautumiset yritysvierailulle, eduskuntavaalipaneeliin ja mahdolliset haastattelupyynnöt Julia Kurjelle, julia.kurki@proliitto.fi 

Tutustu Pron eduskuntavaalitavoitteisiin. 

Tervetuloa! 

Jorma Malinen
Pron puheenjohtaja 

Maria Mäkynen
Pron yhteiskuntasuhdejohtaja 

 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Ammattiliitto Pro ry
Ammattiliitto Pro ry
Työpajankatu 13 A, PL 183
00581 Helsinki

Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista

Ammattiliitto Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta.

Olemme suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva, osaava ja vastuullinen vaikuttaja.

Perustehtävämme on parantaa jäsentemme ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa eri elämäntilanteissa, hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia. Tarjoamme monipuoliset, hyödylliset ja rahanarvoiset jäsenedut ja -palvelut.

Meihin kuuluu 120 000 jäsentä ja neuvottelemme 75 virka- ja työehtosopimusta. Olemme STTK:n jäsen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Pro ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme