LOGOMO

Ammattina elämykset -rekrytointitapahtuma tarjoaa työmahdollisuuksia tapahtumien parissa

Jaa

Korona on vaikuttanut tapahtuma-alaan isosti, joten tarve uusille tapahtuman tekijöille on suuri. Logomo järjestää 22.9.2021 Ammattina elämykset -rekrytointitapahtuman, jonka tavoitteena on rekrytoida uusia työntekijöitä Logomon tapahtumiin.

Rekrytointitapahtuma järjestetään yhdessä Logomon yhteistyökumppanien kanssa. Töitä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi siistijöille, kokeille, baarityöntekijöille, AV- ja esitystekniikan asiantuntijoille sekä järjestyksenvalvojille.  

Ammattina elämykset -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan erilaisiin työtehtäviin, joita onnistuneen tapahtuman järjestämiseen kuuluu. Päivän aikana on mahdollista osallistua ohjatuille esittelykierroksille, joissa tapahtumien järjestämiseen pääsee perehtymään konkreettisesti. Esittelykierrosten jälkeen rekrytointipäivän osallistujan on mahdollista ilmoittaa yrityksille kiinnostuksestaan työskennellä Logomossa. Tapahtuman jälkeen on mahdollista jäädä istumaan iltaa Logomon Teatroon.  

“Halusimme luoda täysin uudenlaisen rekrytointitapahtuman”  

Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä kuvaa tapahtumaa ainutlaatuiseksi mahdollisuudeksi osaaville tekijöille. 

“Halusimme luoda täysin uudenlaisen tapahtuman, jossa pääsemme näyttämään hakijoille kaiken sen ammattitaidon ja työpanoksen, jonka elämyksien järjestäminen vaatii. Haluamme tutustuttaa hakijat tähän ainutlaatuiseen taloon ja sen myötä saada heidät innostumaan työnteosta meidän talossamme sekä tapahtuma-alalla", Rytsä kertoo.  

Työmahdollisuuksiin tutustuessa pääsee tapahtuman kävijä myös nauttimaan Logomon ravintolamaailman tarjoiluista. Myös audiovisuaalista herkkua on tarjolla.  

“Tapahtumaan osallistujat pääsevät myös ensimmäisten joukossa kuuntelemaan Logomon uutta PA-järjestelmää, joka on Suomessa ainoa laatuaan”, Rytsä sanoo.  

Tapahtuma on luotu yhdessä lukuisien yhteistyökumppanien kanssa 

Rytsä suosittelee päivää kaikille, joita kiinnostaa olla mukana toteuttamassa ammattitaitoisia tapahtumia.  

“Logomossa poikkeuksellista ja ainutlaatuista ovat useat eri ammattitaitoiset kumppanit. Halusimme luoda rekrytointipäivän yhdessä näiden kumppaneiden kanssa, jotka ovat mukanamme luomassa elämyksiä päivittäin. Ammattina elämykset – tapahtumassa pääsee monipuolisesti näkemään eri alojen ammattilaisia ja kokeilemaan tapahtumatuotannon arkea.” 

Tapahtuma toteutetaan terveysturvallisesti ja tuoreimpia suosituksia ja mahdollisia rajoitteita noudattaen.  

Paikkoja tapahtumaan on rajatusti, joten kannattaa olla nopea. Ilmoittautumisaikaa on 16.9.2021 klo 16:00 asti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päivi Rytsä
Toimitusjohtaja
050 596 0773
paivi.rytsa@logomo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yritystilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin noin 500 ihmistä 90 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. Vuonna 2018 Logomossa järjestettiin yhteensä yli 1200 tilaisuutta ja kävijämäärä oli 320 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Sunborn Eventsistä Logomon uusi pääomistaja30.10.2020 12:00:00 EET | Tiedote

Ravintola-, catering- ja tapahtuma-alan toimija Sunborn Catering Oy on ostanut Hartela Länsi-Suomi Oy:n osuuden turkulaisesta tapahtumakeskus Logomosta. Omistajavaihdos astuu voimaan 1. marraskuuta 2020. Samassa yhteydessä Sunborn Catering Oy muuttaa nimensä Sunborn Events Oy:ksi. Sunborn Events lähtee kehittämään Logomon palveluita Suomen ykköstapahtumatalona. Muutos ei koske Logomon Toimistot Oy:tä. Sen omistajana jatkaa Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme