M-Files

Analyytikot: M-Files johtava tiedonhallintaratkaisujen toimittaja

Jaa

Suomalainen tiedonhallintaratkaisuja kehittävä ohjelmistoyhtiö M-Files Oy on sijoitettu maailman tunnetuimpien markkinatutkimuslaitosten Forresterin ja Nucleus Researchin raporteissa maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Erityistä kiitosta M-Files saa erinomaisesta käytettävyydestä sekä tehokkaasta metatietojen hyödyntämisestä tiedonhallinnassa.

M-Files on nostettu Forrester Researchin tuoreessa tiedonhallintaa (ECM Business Content Services) koskevassa raportissa Leader-asemaan. Forrester arvioi raportissaan yhtätoista maailmanlaajuisesti merkittävää tiedonhallinnan ohjelmistotoimittajaa auttaakseen yrityksiä valitsemaan parhaan mahdollisen kumppanin liiketoiminnalle tärkeiden tietojensa hallitsemiseen.

Raportissa M-Files erottuu muista tiedonhallintajärjestelmistä erityisesti siinä, että M-Filesissa tietoja hallitaan metatietojen avulla, jolloin käyttäjien ei tarvitse tuskailla sekavien kansiorakenteiden viidakossa. Useimmat muut tiedonhallintajärjestelmät perustuvat edelleen kankeisiin kansiopohjaisiin rakenteisiin. M-Filesissa käyttäjä tallentaa tiedostot ja muut tiedot aina yhteen paikkaan ja löytää ne helposti yhdestä paikasta.

Kiitosta saa myös M-Filesin jälleenmyyjäverkoston vahva globaali kasvu sekä vetovoima toimialoille, joissa on korkeat laatu- ja standardivaatimukset.

M-Files on arvioitu myös Nucleus Research -tutkimuslaitoksen tuoreessa Technology Value Matrix -raportissa jo toista kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi. Nucleus Researchin arvioinnissa M-Filesin käytettävyys päihittää alan suurimmat toimijat OpenTextin, IBM:n, EMC:n ja Microsoftin.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Useiden markkinatutkimuslaitosten myönteiset noteeraukset ovat osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä ja että M-Filesin asema on maailmanlaajuisesti vahva. On toki myös tärkeää, että markkina-analyytikkojen ohella asiakkaat valitsevat M-Filesin. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 76 %, mikä on noin 12 kertaa globaalin markkinan kasvua vauhdikkaammin", kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Lue lisätietoja raporteista alla olevien linkkien kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva raportin tuloksesta: Forrester Wave™: ECM Business Content Services, Q3 2015
Kuva raportin tuloksesta: Forrester Wave™: ECM Business Content Services, Q3 2015
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi
Kovassa kasvussa oleva suomalainen tiedon- ja laadunhallinnan ohjelmistoja tarjoava M-Files Oy on sijoitettu maailman tunnetuimpien markkinatutkimuslaitosten, Gartnerin ja For-resterin, tuoreissa raporteissa maailman johtavien tiedonhallinnan toimijoiden joukkoon. Tut-kimuslaitokset pitävät M-Filesin metatietoihin perustuvaa teknologiaa suurena vahvuutena ja arvioivat metatietojen hyödyntämisen olevan yksi keskeisimmistä tiedonhallinnan tulevai-suuden trendeistä. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, joka perustuu tiedon sisältöön, ei sen sijaintiin. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesin asiakkaita ovat muun muassa Ruukki, Gasum, Caverion, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto kasvoi 76 prosenttia ja henkilöstömäärä 40 prosenttia. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Lisätietoja tuotteesta ja yrityksestä: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files sai Customers' Choice -tunnustuksen 2022 Gartner® Peer Insights™ "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa4.4.2022 08:12:44 EEST | Tiedote

M-Files on saanut Customers' Choice -tunnustuksen maaliskuun 2022 Gartner Peer Insights "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa. Gartner Peer Insights on IT-ohjelmistojen ja palveluiden sitoutumaton arviointifoorumi. M-Files oli yksi viidestä toimittajasta, jotka saivat raportissa markkinoiden keskiarvoa paremman arvosanan ja Customers' Choice -maininnan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme