Kokkolan kaupunki

Ändringar i öppettiderna sommaren 2022

Dela

Sommarsäsongen orsakar ändringar i öppettiderna för stadens tjänster. Ändringarna uppdateras på webbplatsen kokkola.fi.

Stadshusets kundtjänst betjänar begränsat från och med 13.6. Kundtjänsten kan nås vardagar kl. 9-15 per telefon (040 8065 001, 040 8065 002, 040806 5020) och per e-post asiakaspalvelu@kokkola.fi.

Stadshuset är stängt 4-31.7. De elektroniska tjänsterna kan användas hela sommaren och man kan också ta kontakt per telefon.

Sommarens öppettider för idrottslokalerna och biblioteken finns på webbplatsen kokkola.fi.

Läs mer

Om

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Följ Kokkolan kaupunki

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kokkolan kaupunki

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum