Basam Books

Anja Hatvan ihastuttavassa lastenkirjassa seikkailee uutta kotia tarvitseva muuhalainen!

Jaa
Tule mukaan muuhalaisen ja ystävien seikkailuun!
Muuhalainen löytää uuden kodin (Basam Books 2023)
Muuhalainen löytää uuden kodin (Basam Books 2023)

Lapset kuulevat luontokatoon ja ilmastonmuutokseen liittyviä asioita, jotka saattavat pelottaa. Miten keskustella näistä asioista niin, että mukana olisi ripaus toivoa?

Anja Hatvan Muuhalainen löytää uuden kodin -kirjassa muuhalaisen metsä hakataan ja metsän eläimet joutuvat etsimään uuden asuinpaikan. Muuhalainen on limakko, jonka täytyy ryömiä maata pitkin. Se ei voi lentää eikä juosta pois. Miten muuhalainen ratkaisisi pulman?

Uhanalainen laji voi vain sopeutua, väistää tai kuolla sukupuuttoon. Kuvakirjassa nähdään nämä kaikki vaihtoehdot, mutta sillä on onnellinen loppu.

Kirja sopii aikuiselle ja lapselle yhdessä luettavaksi niin, että lapsen kysymyksiin vastataan tarpeen mukaan ja sopiva taso huomioiden.

Anja Hatva on kuvittaja, graafikko ja tietokirjailija. Hänen aikaisempia lastenkirjojaan ovat muun muassa teokset Markku on yksin (Gummerus 1980) ja Toiveiden maassa (Tammi 1984).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Muuhalainen löytää uuden kodin (Basam Books 2023)
Muuhalainen löytää uuden kodin (Basam Books 2023)
Lataa
Anja Hatva (kuvaaja: Marko Nevanperä)
Anja Hatva (kuvaaja: Marko Nevanperä)
Lataa
Hätääntynyt muuhalainen etsii naapuriapua käppälertulta, kun kotikuusi on kaadettu.
Hätääntynyt muuhalainen etsii naapuriapua käppälertulta, kun kotikuusi on kaadettu.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme