Newsec

Anna-Liisa Sarasoja Newsec Suomen Property Asset Management -liiketoiminnan uusi toimitusjohtaja

Jaa
Newsec on vahvalla kasvumatkalla keskittyen erityisesti kansainvälistymiseen, sisäisten prosessien parantamiseen sekä asiakassuhteisiin. Liiketoimintamme siirtyessä yhä enemmän yli maiden rajojen, kasvavat myös vaatimukset yhtenäisille organisaatiorakenteille ja toimintavoille.

Yhtenäisen Newsecin rakentaminen on edennyt keväällä hyvää vauhtia, ja yhdessä kehittäminen jatkuu. Tavoitteemme mukaisesti olemme jo vakiinnuttaneet asemamme markkinajohtajana Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja uskomme Newsecin mahdollisuuksiin olla tulevaisuudessa johtava kiinteistöpalveluyritys koko Euroopassa. 

Uusia kehitysaskeleita Suomessa 

Suomen Property Asset Management -liiketoiminnan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 20.6.2022 alkaen TkT Anna-Liisa Sarasoja nykyisen toimitusjohtaja Miro Karttusen siirtyessä uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle. 

Anna-Liisa on työskennellyt Newsecillä lähes kymmenen vuoden ajan useissa johtavissa tehtävissä ja rakentanut menestyksekkään uran Newsecissä ensin Corporate Real Estate -yksikössä ja viimeisen viiden vuoden ajan yrityksen varatoimitusjohtajana. Ennen Newsecille tuloaan Anna-Liisa työskenteli Aalto-yliopistossa ja Tanskan teknillisessä yliopistossa mm. professorina ja tutkijana kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen ympäristövastuullisuuden parissa. 

”Kiinteistöala on jännittävässä vaiheessa ja käy läpi suuria muutoksia nopeassa tahdissa. Integroidut ja innovatiiviset palvelut ovat tärkeitä rakennuspalikoita Newsecin asiakastarjonnassa. Meillä on ainutlaatuinen markkina-asema ja alan vahvin tarjonta “Full Service Property House” -yrityksenä. Toivon Miro Karttuselle onnea tuleviin haasteisiin, ja odotan innolla Anna-Liisa Sarasojan ja Suomen toiminnan tukemista uudella tiellä”, toteaa Eric Johansson, Head of Property Asset Management, Nordic and Sweden. 

”On hienoa olla mukana Newsecin matkassa kehittämässä alaa yhä digitaalisemmaksi ja ympäristötehokkaammaksi. Meillä on mahtava joukko alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia sekä parhaimmat asiakkaat, joiden kanssa tulemme yhdessä ottamaan seuraavan askeleen!”, sanoo toimitusjohtaja Anna-Liisa Sarasoja. 

Lisätietoja 

Newsec - Transforming real estate, and beyond

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä17.1.2023 11:23:12 EET | Tiedote

Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.

Newsecin kiinteistömarkkinakatsaus syksy 2022 – megadiilit värittivät aktiivista kiinteistösijoitusmarkkinaa27.9.2022 11:28:25 EEST | Tiedote

Kiinteistömarkkinoilla niin inflaatio- ja koronnostopaineet kuin sotakaan eivät vaikuttaneet vielä suuremmin kiinteistökaupankäyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Kiinteistösijoitusten kokonaismäärä oli ensimmäiseltä puolelta vuodelta 4,3 miljardia euroa. Tämä on kaikkien aikojen korkein sijoitusvolyymi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Vuoden 2022 toisella puoliskolla taloudellinen epävarmuus ja kasvaneet vieraan pääoman kustannukset ja saatavuus hidastavat investointiaktiivisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme