Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ansökan till klubbverksamheten vid Lönneberga öppna daghem

Dela

Anmälan till klubben vid det öppna daghemmet Lönneberga, vilken börjar i augusti, görs 25.4–6.5.2022. Klubben är gratis och öppen för alla vasabarn i åldern 3–5 år, vilka inte omfattas av småbarnspedagogiken.

Klubben vid det öppna daghemmet Lönneberga är en gratis klubb, där man har matsäck med sig, och den samlas två gånger per vecka, tre timmar åt gången. Klubbverksamheten inleds 16.8.2022.

Klubben är tvåspråkig och den erbjuder barnen en språkdusch på finska och svenska.

- Det öppna daghemmets klubb är ett bra alternativ för ett barn som sköts hemma och som behöver regelbunden och planenlig gruppverksamhet, säger familjedagvårdsledare Arja Håkansson.

Ansökan till klubben börjar 25.4 och avslutas 6.5. Ansökan till klubben ska i första hand göras via småbarnspedagogikens elektroniska kommunikation. Se här för närmare anvisningar om anmälan: www.vaasa.fi/sv/oppen-smabarnspedagogik

Till dem som fått en klubbplats sänds ett beslut under maj månad.

Öppna daghemmet får ny parkverksamhet i höst

Vid Lönneberga öppna daghem börjar i höst också ny parkverksamhet.

I höst är det parkverksamhet som riktar sig till 3–5-åringar torsdagar kl. 9–11 på det öppna daghemmets gård. Till verksamheten anmäler man sig på förhand per telefon.

Barnet kan lämnas för parkverksamhet på småbarnspedagogikpersonalens ansvar.

- Föräldern behöver alltså inte vara med, utan hen kan t.ex. uträtta ärenden medan barnet är i parkverksamheten, säger Håkansson.

Kontakter

familjedagvårdsledare Arja Håkansson, tfn 040 581 1658, arja.hakansson@edu.vaasa.fi

 

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum