Assemblin Oy

Anssi Virtasesta Assemblin Oy:n Energia-yksikön myyntijohtaja

Jaa

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Energia- ja elinkaaripalveluiden myyntijohtajaksi on nimitetty Anssi Virtanen (s. 1979). Virtanen on aloittanut tehtävässään 1.10.2019.

Assemblinilla Virtanen vastaa Energia- ja elinkaaripalveluiden myynnistä sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta.
Assemblinilla Virtanen vastaa Energia- ja elinkaaripalveluiden myynnistä sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta.

Assemblinin Energia- ja elinkaaripalvelut tarjoavat ratkaisuja kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämiseen, kiinteistöteknisten ongelmien ratkaisuun sekä kiinteistöjen elinkaaren hallintaan. Anssi Virtasella on kattava kokemuspohja energialiiketoimintojen myynnin tehtävistä sekä projekti- ja esimiestehtävistä. Ennen Assemblinia hän on työskennellyt LeaseGreen Suomi Oy:ssä myyntipäällikkönä ja asiakkuusjohtajana, Ouman Oy:ssä avainasiakaspäällikkönä ja Calefa Oy:ssä myyntipäällikkönä.

- Olen työskennellyt Suomen kovimmissa kasvuyrityksissä myynnin eturintamassa ja tehnyt oman osani näissä kasvutarinoissa, kertoo Virtanen.

Assemblinilla Virtanen vastaa Energia- ja elinkaaripalveluiden myynnistä sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Virtanen kokee, että Assemblinilla on valtavasti kasvupotentiaalia sekä paljon laaja-alaista osaamista.

- Assemblin tarjoaa kiinteistön elinkaaren ajalle laadukkaita ratkaisuja ja älykkäitä palveluita. Synergia muiden yksiköiden välillä on tämän yrityksen vahva kilpailuetu, jonka ansiosta voimme kasvaa voimakkaasti lähivuosina.

 Virtanen siirtyi Assemblinille energiatehokkuuspalveluita tarjoavasta LeaseGreen Suomi Oy:stä. 

- Olen työskennellyt työurani aikana teollisuus-, asuin- ja suurkiinteistöjen energiaratkaisujen parissa. Halusin työuralleni uusia haasteita ja Assemblin tarjosi minulle hienon mahdollisuuden. Näin viikon oltuani talossa, pystyn sanomaan, että täällä on paljon osaamista, rento ilmapiiri ja erittäin positiivinen pöhinä.

Vahvimmillaan Virtanen on palveluiden kehittämisessä, sekä siinä, että hän kuuntelee ja innovoi.

- Myynnin puolella voi helposti sortua siihen, että myy sokeasti omia palveluitaan lopulta kuuntelematta asiakasta ja asiakkaan haasteita sekä liiketoiminnan reunaehtoja. Minusta tärkeintä on kuunnella, nähdä ja huomioida. Kiinteistöjen energiatehokkuuspuolella ratkaisuja on useita sekä toteutustavaltaan, että kustannuksiltaan ja näistä vaihtoehdoista täytyy löytää juuri asiakkaan tilanteeseen sopivin ratkaisu.

Virtaselle voittajafiiliksen tuo asiakkaiden odotusten ylittäminen. Hän kertoo, että monet hankkeet voivat viedä vuosia, mutta oikeanlaisella osaamisella ja projektihallinnalla energiatehokkuushankkeetkin voidaan viedä nopealla aikataululla loppuun onnistunein tuloksin.

Virtanen pitää itsensä kiireisenä myös vapaa-ajallaan. Silloin hän viettää aikaa perheen sekä musiikin ja urheilun parissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liiketoimintajohtaja
Vesa Harju
vesa.harju@assemblin.fi
Puh. 050 469 7988

Myyntijohtaja
Anssi Virtanen
anssi.virtanen@assemblin.fi
p. 040 042 8758

Kuvat

Assemblinilla Virtanen vastaa Energia- ja elinkaaripalveluiden myynnistä sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta.
Assemblinilla Virtanen vastaa Energia- ja elinkaaripalveluiden myynnistä sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme