Antilooppi Management Oy

Antilooppi myi Katajanokalla sijaitsevan entisen makasiinirakennuksen

Jaa

Antilooppi on myynyt Ankkurikatu 5:ssä sijaitsevan vuonna 1907 valmistuneen entisen makasiinirakennuksen Mrec Investment Management Oy:n hallinnoimalle yhtiölle. Arkkitehti Selim A. Lindqvistin suunnittelema jugend-henkinen kiinteistö on sekä kaupunkikuvallisesti että kulttuurihistoriallisesti arvokas.

”Tämä on Antiloopin strategian mukainen myynti. Olemme viime vuosina panostaneet vahvasti itäiseen ja läntiseen kantakaupunkiin, eikä tämä kiinteistö sijaitse Antiloopille strategisella alueella. Lisäksi koimme, että kiinteistö tarvitsi uuden omistajan, joka kehittää rakennusta paremmin ympäristöön soveltuvaan uuteen käyttötarkoitukseen”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kertoo.

”Antilooppi keskittyy jatkossakin toimistokohteiden hankkimiseen ja niiden kehittämiseen, jota tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa”, Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi lisää.

Lisätietoja:

ANTILOOPPI

Antti Savilampi, CIO
+358 50 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi

Tuomas Sahi, CEO
+358 400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

MREC INVESTMENT MANAGEMENT

Tomi Grönlund, Managing Director
+358 50 527 1416
tomi.gronlund@mrecim.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Antilooppi Management Oy
HTC Pinta, Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 338 000 m2. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Veho keskittää pääkonttoritoiminnot Aviapoliksen näköalapaikalle19.6.2019 11:45:21 EESTTiedote

Veho on solminut kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin kanssa pitkäaikaisen 3 025 m2 vuokrasopimuksen pääkonttoritoimintojen keskittämisestä osoitteeseen Vantaan Tietotie 9. Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän kupeessa ja uusi juna-asema on kävelyetäisyydellä. Alueen vetovoima lisääntyy tulevina vuosina merkittävästi Aviapolikseen rakentuvan uuden kaupunkikeskuksen myötä. Alkanut vuosi 2019 on Vehon historian juhlavuosi, sillä yhtiön perustamisesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Oy Veho Ab:n yhtiöjärjestys laadittiin tammikuussa 1939, mutta yhtiön juuret Suomessa yltävät jo vuoteen 1892. Veho on yksi suomalaisen autoalan merkittävistä toimijoista ja perinteilleen uskollisena edelleen suomalainen perheyritys. ”Tavoitteena oli saada toiminnot saman katon alle, mikä helpottaa päivittäistä työntekoamme merkittävästi ja tukee toimintatapojen sekä yrityskulttuurin kehittämistä”, kertoo Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen. ”Lisäksi Aviapolis tarjoaa Veholle hyvän näköalapaikan kasva

Antilooppi on hankkinut koko Stella Business Parkin omistukseensa8.5.2019 15:10:02 EESTTiedote

Antilooppi on ostanut vuoden 2019 aikana kahdella erillisellä off-market -kaupalla kolme kiinteistöä Leppävaaran Stella Business Parkista. Keskinäinen Työeläkeyhtiö Elo on myynyt Stella Novan ja Solariksen sekä Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I myi puolestaan Stella Lunan. Antiloopilla oli jo aikaisemmin omistuksessaan Stella Terra, jonka se hankki kesäkuussa 2018. Stella Business Park -kiinteistöjen yhteenlaskettu kauppahinta on 63 miljoonaa euroa. Stella Business Park on valmistunut vuosien 1999–2001 aikana, ja sen vuokrattava pinta-ala on 23 100 m², jonka lisäksi ostettuun kokonaisuuteen kuuluu 742 autopaikkaa kahdessa paikoituslaitoksessa. Stella Business Parkissa on noin 115 vuokralaista, jonka lisäksi vuokralaisten käytössä on kaksi ravintolaa ja kuntosali sekä muita palveluita. Stella Business Parkin tämän hetken käyttöaste on 94 % ja vuokralaisista 98 % suosittelisi Stellaa muillekin yrityksille. Stella Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Leppävaarassa Kehä I:n

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme