Antilooppi Management Oy

Antilooppi myy Helsingin Takkatie 1 toimistokiinteistön Corumille

Jaa

Antilooppi myy Takkatie 1 toimistokiinteistön Corumille. Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäelllä sekä juna-aseman että uuden 2023 käyttöönotettavan Jokeri kevytraitiotien pysäkin läheisyydessä.

Tämän BREEAM Very Good ympäristösertifikaatin omaavan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 5 000 m2, jonka lisäksi kohteessa on 122 autopaikkaa. Kohde on vuokrattu kokonaisuudessaan Fellowmind Finland Oy:lle.

”Kuten aikaisempi Vantaan Tietotie 9 myynti lokakuussa 2022, tämäkin on Antiloopilta strategian mukainen myynti. Antilooppi keskittyy itäiseen ja läntiseen kantakaupunkiin sekä tiettyihin muihin osamarkkinoihin pääkaupunkiseudulla”, kommentoi Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

”Olemme tyytyväisiä saadessamme siirtää omistuksen Corumille. Se saa Takkatiestä hyvän ja modernin kiinteistön sekä Fellowmindista vakavaraisen vuokralaisen”, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Savilampi, sijoitusjohtaja Antilooppi
puh. +358 50 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi


Tuomas Sahi, toimitusjohtaja Antilooppi
puh. +358 400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Itämerenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on suomalainen toimistokiinteistöihin keskittynyt vastuullinen kiinteistönomistaja. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa – meille on erityisen tärkeää kehittää paitsi kiinteistöä myös sen palveluja ja lähialueita entistä toimivammaksi. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja historiallinen entinen HOK Elannon kiinteistö Siltasaari 10 ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Merikortteli Punavuoressa sekä Kiilakortteli Ruoholahdessa. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 400 000 m2, arvoltaan 1,4 mrd. euroa. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Tjänstepension AB.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme