Antilooppi Management Oy

Antilooppi myy Vantaan Tietotie 9 -toimistokiinteistön Colonylle

Jaa

Antilooppi myy Vantaan Tietotie 9 -toimistokiinteistön Vantaan Aviapoliksessa kiinteistösijoitusyhtiö Colonylle. Tietotie 9 sijaitsee vahvasti kasvavalla alueella Helsinki-Vantaan lentokentän ja Aviapoliksen juna-aseman läheisyydessä. Tämän LEED Platinum -ympäristösertifikaatin omaavan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 19 000 m2, jonka lisäksi kohteessa on noin 1 300 autopaikkaa. Kohteen vuokralaisia ovat mm. Finnair ja Veho.

”Tämä on Antiloopilta strategian mukainen myynti. Antilooppi keskittyy itäiseen ja läntiseen kantakaupunkiin sekä tiettyihin muihin osamarkkinoihin pääkaupunkiseudulla”, kommentoi Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

”Olemme ylpeitä saadessamme siirtää omistuksen uudelle osaavalle omistajalle, joka pystyy jatkamaan hienoa työtä kohteen kanssa. Kaupasta vapautuneet pääomat käytämme salkun kiinteistöjen kehittämiseen sekä mahdollisiin uusiin hankintoihin”, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Savilampi, sijoitusjohtaja
Antilooppi
puh. +358 50 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi


Tuomas Sahi, toimitusjohtaja
Antilooppi
puh. +358 400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Itämerenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on suomalainen toimistokiinteistöihin keskittynyt vastuullinen kiinteistönomistaja. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa – meille on erityisen tärkeää kehittää paitsi kiinteistöä myös sen palveluja ja lähialueita entistä toimivammaksi. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja historiallinen entinen HOK Elannon kiinteistö Siltasaari 10 ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Merikortteli Punavuoressa sekä Kiilakortteli Ruoholahdessa. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 400 000 m2, arvoltaan 1,4 mrd. euroa. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Tjänstepension AB.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme