Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Antinrannan pian ilmestyvän Collective Displacement -albumin kolmas single Shy Gods kysyy, kenen historiaa me juuri nyt kirjoitamme

Jaa
Antinranta julkaisi keskiyöllä 27. tammikuuta digitaaliseen jakeluun singlen Shy Gods, joka on kolmas ennakkobiisi 17. helmikuuta ilmestyvältä Collective Displacement -sooloalbumilta. Shy Godsin tarina, kuten muutkin albumin kappaleiden tekstit, on saanut innoituksensa Antinrannan siviilityöstä tulevaisuudentutkijana.
Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen
Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen

 – Uusi Shy Gods -single on ihmismuurahaisen hätähuuto korkeammille taivaankappaleille. Teksti kumpuaa nykyajan tunteisiin vetoavista mediakeskusteluista ja porautuu sananvapauden käsitteeseen ja absoluuttisen totuuden harhaan. Väärän tiedon ja mielipiteitä uhkuvan maailman keskellä tavallinen tallaaja on varsin hukassa ja johdateltavissa. Kappaleen kuulija kysyy korkeammalta, olkoon se sitten ChatGPT, jumaluus, auktoriteetti tai fantasiapelin oraakkeli: mistä tämä pimeys on laskeutunut päällemme? Kenen historiaa me nyt kirjoitamme? Vastauksia kappale ei tähän anna, Auri Antinranta kertoo singlen lähtökohdista.

Auri Antinranta on tulevaisuudentutkija, äänisuunnittelija ja muusikko, joka käyttää ääntä ja performanssitaidetta välineenä tulevaisuuden kokemuksellistamiseksi. Auri muistetaan myös matemaattisen täsmällistä progerockia soittaneen, edelleen määrittelemättömällä tauolla olevan Tuvalu-yhtyeen laulajana ja keulakuvana, Annina Antinrantana

Auri Antinranta on myös yksi Tulevaisuuspäivä ry:n perustajista. Hän soitti Shy Gods -singlen julkistuksen kunniaksi soolokeikan eilen 26.1. Futures Finland ry:n 10-vuotisjuhlassa, jonka aktiivisena jäsenenä hän on toiminut vuosia. Tulevista levynjulkistuskeikoista ilmoitetaan lähempänä Collective Displacement -albumin julkaisua.

Shy Gods

Kesto 05:38:48

FIA832200007

Säv. Annina Antinranta

San. Annina Antinranta

Sov. Annina Antinranta, Kalle Ylitalo, Oskari Lehtonen, Oona Kapari

Antinranta

LinkTree 

FB

IG

Youtube

SpotifyYhteyshenkilöt

Kuvat

Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen
Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen
Lataa
Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen
Auri Antinranta. Kuva: Kiril Kainulainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy
Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy
Kirstinkatu 3 B 27
00530 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Säveltäjä Cecilia Damströmin uutuusteoksilla keväällä 2023 jopa neljä maailmankantaesitystä1.2.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Viime vuonna ensimmäisenä taidemusiikkia edustavana naisena Teosto-palkinnon voittaneen Cecilia Damströmin kevät 2023 on kiireisen tuottelias: luvassa on jopa neljän teoksen maailmankantaesitykset. Lisäksi Damströmin Teosto-palkittu sävellys ICE saa Saksan ensiesityksensä 17. toukokuuta Bambergin Sinfoniaorkesterin esittämänä, kapellimestari Ruth Reinhardtin johdolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme