SDP EDUSKUNTA

Antti Lindtman jatkaa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana

Jaa
Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan 6.4.2023. Ryhmä valitsi puheenjohtajakseen Antti Lindtmanin. Lindtman on toiminut ryhmän puheenjohtajana vuodesta 2015.
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Johanna Ojala-Niemelä ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Kim Berg. Ryhmän työvaliokuntaan valittiin Seppo Eskelinen, Elisa Gebhard, Mika Kari, Riitta Mäkinen ja Pinja Perholehto.

SDP:n hallitusohjelmaneuvotteluiden toimikuntaan valittiin puheenjohtajaksi Sanna Marin. Jäseniksi valittiin Sirpa Paatero, Ville Skinnari, Matias Mäkynen, Antti Lindtman, Johanna Ojala-Niemelä, Kim Berg, Krista Kiuru ja Antton Rönnholm.

Puolueen ehdokas eduskunnan 2. varapuhemieheksi on Tarja Filatov.

Yhteyshenkilöt

Antti LindtmanEduskuntaryhmän puheenjohtaja

Puh:040 577 6255

Kuvat

Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n Lauri Lyly: Tarvitsemme kasvua, emme riitelyä - silti työllisyyttä ja kestävää kasvua lisääviä positiivisia toimia ei ole vielä hallitusneuvotteluista kuultu5.6.2023 10:11:00 EEST | Blogi

Olen huolestuneena seurannut, miten viime aikoina hallitusohjelmaneuvotteluihin liittyen ovat esillä olleet työntekijöiden asemaan kohdistuvat heikennykset. Hämmästyttävää on se, että ne koskevat vain työntekijäpuolta. Vastaavia esityksiä ja muutoksia ei ole juuri näkynyt työnantajien tilanteeseen liittyen.

Kansanedustaja Heinäluoma: Huomenlahja hallitusneuvottelijoille26.5.2023 09:15:01 EEST | Tiedote

Uutta hallituspohjaa rakentavat puolueet ovat jumittuneet Säätytalolla kiistelemään työperäisten maahanmuuttajien tulorajoista. Kansanedustaja Eveliina Heinäluoma antaa oppositiosta käsin hallitusneuvottelijoille huomenlahjan ja toivoo, että tuleva hallitus lähtisi ratkomaan ulkomaalaisten työntekijöiden hyväksikäyttöä alipalkkauksen kriminalisoinnilla sekä ammattiyhdistysten kanneoikeuden säätämisellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme