Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä raviohjastajista, Antti Teivainen voitti eilen Vermon Toto65-kierroksella kolme kohdetta. Tämä tuplasi täysosumien saaneiden pelaajien voitto-osuudet ja täysosumilla sai hattutemppujackpotin ansiosta 431 euroa. Ilman Teivaisen kolmea voittoa täysosumilla olisi voittanut 215,50 euroa.

Jackpot laukeaa jos nimetty ohjastaja voittaa Toto65-kierroksen kuudesta lähdöstä kolme. Teivainen ajoi kuin asian varmistamiseksi kolme peräkkäistä voittoa kierroksen kolmessa viimeisessä lähdössä.

-Se oli varmaan tosiaan sellainen raviohjastajan hattutemppu, kun tuli kolme peräkkäistä voittoa. Vermossa on aina kovat kuskit ajamassa ja hyvät hevoset kilpailemassa, joten kolmen voiton ottaminen illassa ei ole koskaan helppoa. Kyllä se hyvältä tuntuu, urallaan yli 8 300 lähtöä voittanut Teivainen myhäilee.

Hattutemppu-Teivainen odotti etukäteen voittavansa viidennen kohteen Rannan Pomolla.

- Sillä oli takarivin lähtöpaikka, mutta odotin silti että sen kanssa voitetaan. Hevonen on ollut niin hyvässä kunnossa.

- Kun myös Way to Gon kanssa oli onnistuttu, oli hyvä fiilis lähteä ajamaan päätöskohdetta Vicky Savoyn kanssa. Kyllä siinä itsellekin tulee hyvä tatsi iltaan, kun tulee onnistumisia. Vicky Savoy tuntui lämmittelyssä ennen lähtöä tosi hyvältä ja kun juoksukin onnistui, niin vaivattomasti se kolmaskin voitto tuli ja bonus laukesi pelaajille.

- Ainoa mikä harmittaa on, että loppuivat ravit Vermossa kesken kun juuri alkoi hyvin kulkea, Teivainen nauraa.

Ensi viikolla Vermon Toto65-kierroksen hattutemppujackpot-ohjastaja on yli 7 500 voiton Ari Moilanen.

Tällä viikolla Hattutemppubonus on vielä tarjolla perjantaina jääkiekon Liigan SuperMonivedossa. Jos jossakin ottelussa pelaaja tekee kolme maalia, lisätään Monivedon päävoittoihin 60 000 euron bonus.

Ottelut ovat:

Ässät – Tappara
Pelicans – KooKoo
JYP – Lukko
HIFK - HPK