Antilooppi Management Oy

Anu Pitkänen ja Johanna Sarekoski vahvistavat Antiloopin tiimiä

Jaa

Antilooppi on saanut joukkoonsa alkuvuonna uusia rautaisia ammattilaisia.

Johanna Sarekoski, Tero Nyström ja Anu Pitkänen.
Johanna Sarekoski, Tero Nyström ja Anu Pitkänen.

Anu Pitkänen (BBA) on aloittanut Antiloopin Marketing managerina. Tehtävässä Anu tulee toteuttamaan ja tukemaan markkinointiviestinnän eri keinoin Antiloopin mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa päivitetyn strategian mukaisesti.

”Uskon usean vuoden kokemukseni rakennusyhtiöissä toteuttaen ja kehittäen tuloksekasta ja nykyaikaista markkinointia antavan hyvät edellytykset toimia tässä tehtävässä ja tukea jatkossa Antiloopin tunnettuutta, kasvua ja kehitystä. Tästä on hyvä jatkaa jo ennestään laadukkaan Antilooppi-brändin vahvistusta”, Anu sanoo.

Johanna Sarekoski (KTM) on aloittanut Antiloopilla Associate Directorina. Johanna tulee vastaamaan strategian mukaisesta Flex Office POOL -konseptista ja sen jalkauttamisesta sekä laajemmin asiakaskokemuksen ja myynnin kehittämisestä. Johannalla on osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakkuuksien johtamisesta, viimeisimmäksi Plus One Agencyssa.

”Työelämän muutosvauhti on kiihtynyt ja samanaikaisesti asiakastarpeet ovat muutoksessa. Olen todella innoissani päästessäni jatkamaan jo tehtyä hyvää työtä ja kehittämään asiakaslähtöisesti joustavia, hyvinvoivan työelämän ratkaisuja”, kertoo Johanna.

Tero Nyströmin roolia on vastikään täsmennetty. Jatkossa hän toimii Associate Directorina vastuualueenaan eritoten Antiloopin Retail-toimintojen kehittäminen.

“Koemme Antiloopilla että kaikki toimitilojen käyttäjien arkea helpottavat ja elämykselliset palvelut luovat hyvinvointia ja energiaa työyhteisöihin, tuottaen sitä kautta lisäarvoa asiakkaillemme. Meillä on parhaillaan käynnissä todella mielenkiintoisia hankkeita, joissa erilaisten palvelujen merkitys on suuressa roolissa. Tekemistä on paljon, ja onkin hienoa saada Anu ja Johanna mukaan tiimiin”, Tero mainitsee.

Henkilöt raportoivat yhtiön kaupalliselle johtajalle Jussi Snällströmille.

”Olen innostunut nyt koko tiimin vahvuuksista ja näkemään yhdessä tehtyä tuloksia sekä luottavaisena tulevaisuuden mahdollisuuksista”, toteaa Jussi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Jussi Snällström
Commercial Director, Antilooppi
jussi.snallstrom@antilooppi.fi
040 833 1233

Esa Mattila
Head of Asset Management, Antilooppi
esa.mattila@antilooppi.fi
050 337 3263

Kuvat

Johanna Sarekoski, Tero Nyström ja Anu Pitkänen.
Johanna Sarekoski, Tero Nyström ja Anu Pitkänen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Antilooppi Management Oy
HTC Pinta, Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 426 000 m2. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Uusi monipuolinen liikuntakeskus Antiloopin tiloihin Vallilaan5.5.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi ja kuntokeskusketju ELIXIA ovat sopineet uuden ELIXIA Vallilan avautumisesta osoitteeseen Elimäenkatu 17–19. Monipuolinen liikuntakeskus on odotettu lisä alueen tarjontaan, ja hyvinvoinnin tukeminen kumppanien kanssa tuotetuilla palveluilla on Antiloopin strategian mukaista. ”Työympäristöjen muutokset ja vahva halu koko alueen kehittämiseen ovat Antiloopin ydintä. Ymmärrämme, että menestys syntyy työssään hyvinvoivista työntekijöistä ja tiedämme, kuinka ympäristö palveluineen tukee hyvinvointia. Mahdollisuus erinomaisiin liikuntapalveluihin kiinteistössämme keskeisellä sijainnilla Vallilassa tukee hienosti strategiaamme”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa. ELIXIA Vallila avautuu näillä näkymin joulukuussa 2021. Uuden liikuntakeskuksen uskotaan lisäävän sekä kiinteistön että koko alueen mielenkiintoa ja vetovoimaisuutta. ”Vallilan alue on ollut suunnitelmissamme pitkään. Nyt suunnitelman toteutuessa täytämme arvokkaan paikan pääkaupunkiseud

Yrityksen vastuullisuus ja työntekijöiden hyvinvointi punnitaan myös toimitiloissa20.4.2021 10:45:00 EEST | Tiedote

Viime vuosien voimakas kasvu on asettanut odotuksia myös vastuullisuustyölle kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi Oy:ssa, joka on nyt julkaissut ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa. Vastuullisuus on yksi Antiloopin ydinarvoista joustavuuden ja edelläkävijyyden ohella. Antilooppi haluaa kehittää koko kiinteistösijoitustoimialaa, ja vastuullisuus sekä tulevaisuuteen katsominen kulkevatkin käsi kädessä. Toimitilojen vuokraus merkitsee paitsi asiakkaan toimintaa ja tarpeita palvelevien kekseliäiden ja joustavien ratkaisujen luomista, myös kiinteistön lähiympäristön kehittämistä. ”Huomattavien kiinteistöomistustemme vuoksi meillä on suuri taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristöllinen vastuu toiminnastamme sekä työntekijöistä, asiakkaista ja muista sidosryhmistä. Kestävä kehitys ja vastuullisuus onkin integroitu järjestelmällisesti kaikkiin prosesseihin uusien kiinteistöjen hankinnasta alkaen”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kertoo. Kumppanuuksilla yhä kestävämpään suuntaan Antilooppi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme