Messukeskus

APCON 2019 on Pohjoismaiden suurin voima- ja fitness-lajien tapahtuma

Jaa

Ensi syksynä järjestettävä APCON 2019 on ensimmäinen tapahtuma Suomessa, joka kokoaa yhteen eri voimailulajit ja lajiliitot huippu-urheilijoineen ja harrastajineen. Ainutlaatuisessa suurtapahtumassa ovat mukana muun muassa voimanosto, painonnosto, fitness-urheilu, CF Rebel open ja voimamiesurheilu. Tapahtumassa nähdään kilpailemassa maailmanluokan tähtiä eri lajeista, ja monissa kilpailuissa on jaossa parhaille urheilijoille merkittävät palkintorahat. APCON järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.

APCON tuo eri lajit ennennäkemättömällä volyymilla Suomeen. Tapahtuma koostuu kilpailuista, näytteilleasettajista ja muusta ohjelmasta, ja nähtävää ja koettavaa on kaikkina kolmena tapahtumapäivänä. Kilpailijamääriltään APCON on Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma. Kilpailuihin osallistuu satoja urheilijoita amatööreistä raudanlujiin huippuammattilaisiin meiltä ja maailmalta. Kovatasoiset kilpailut tarjoavat jokaiselle lajin harrastajalle parhaan näköalapaikan siihen, mitä lajin huipulla tapahtuu.

Kilpailuiden lisäksi ohjelmassa on paljon luentoja, ja puhujina nähdään eri lajien ja alojen ammattilaisia. Fyysisen kunnon kehittämisestä kiinnostunut aktiiviharrastaja tai harjoittelua suunnitteleva aloittelija saa tapahtumasta kaiken tarvitsemansa infopaketeista alan uusimpiin varusteisiin. Lisäksi tapahtumassa pääsee tapaamaan eri lajien seuratuimpia tähtiä suomesta ja ulkomailta.

APCON Finland järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019. Tapahtuma on kansainvälisestikin ainutlaatuinen, viihdyttävä ja runsaasti sisältöä tarjoava kokonaisuus, johon kuuluu kilpailuja, messut sekä monipuolista ohjelmaa. Kävijät kokevat kaiken tämän yhdellä lipulla.

Lisätietoja:

Timo Eloranta, timo.eloranta@messukeskus.com, 045 857 8396

Niklas Wikblad, niklas@apevents.fi, 050 585 1397
Messukeskus, Lumia Ankkuri, myyntiryhmäpäällikkö, lumia.ankkuri@messukeskus.com, 050 3870 023.

APCON Finlandin kotisivut: https://apconfinland.messukeskus.com/
Instagram: @apcon_official

Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/  

Kuvat

APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme