Messukeskus

APCON 2019 on Pohjoismaiden suurin voima- ja fitness-lajien tapahtuma

Jaa

Ensi syksynä järjestettävä APCON 2019 on ensimmäinen tapahtuma Suomessa, joka kokoaa yhteen eri voimailulajit ja lajiliitot huippu-urheilijoineen ja harrastajineen. Ainutlaatuisessa suurtapahtumassa ovat mukana muun muassa voimanosto, painonnosto, fitness-urheilu, CF Rebel open ja voimamiesurheilu. Tapahtumassa nähdään kilpailemassa maailmanluokan tähtiä eri lajeista, ja monissa kilpailuissa on jaossa parhaille urheilijoille merkittävät palkintorahat. APCON järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.

APCON tuo eri lajit ennennäkemättömällä volyymilla Suomeen. Tapahtuma koostuu kilpailuista, näytteilleasettajista ja muusta ohjelmasta, ja nähtävää ja koettavaa on kaikkina kolmena tapahtumapäivänä. Kilpailijamääriltään APCON on Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma. Kilpailuihin osallistuu satoja urheilijoita amatööreistä raudanlujiin huippuammattilaisiin meiltä ja maailmalta. Kovatasoiset kilpailut tarjoavat jokaiselle lajin harrastajalle parhaan näköalapaikan siihen, mitä lajin huipulla tapahtuu.

Kilpailuiden lisäksi ohjelmassa on paljon luentoja, ja puhujina nähdään eri lajien ja alojen ammattilaisia. Fyysisen kunnon kehittämisestä kiinnostunut aktiiviharrastaja tai harjoittelua suunnitteleva aloittelija saa tapahtumasta kaiken tarvitsemansa infopaketeista alan uusimpiin varusteisiin. Lisäksi tapahtumassa pääsee tapaamaan eri lajien seuratuimpia tähtiä suomesta ja ulkomailta.

APCON Finland järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019. Tapahtuma on kansainvälisestikin ainutlaatuinen, viihdyttävä ja runsaasti sisältöä tarjoava kokonaisuus, johon kuuluu kilpailuja, messut sekä monipuolista ohjelmaa. Kävijät kokevat kaiken tämän yhdellä lipulla.

Lisätietoja:

Timo Eloranta, timo.eloranta@messukeskus.com, 045 857 8396

Niklas Wikblad, niklas@apevents.fi, 050 585 1397
Messukeskus, Lumia Ankkuri, myyntiryhmäpäällikkö, lumia.ankkuri@messukeskus.com, 050 3870 023.

APCON Finlandin kotisivut: https://apconfinland.messukeskus.com/
Instagram: @apcon_official

Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/  

Kuvat

APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
APCON tuo voimailulajit Messukeskukseen elokuussa 2019.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa uutta tietoa lääketieteellisistä tutkimuksista18.3.2019 13:15:39 EETTiedote

ChemBio Finland 2019 -tapahtumassa 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään paljon ohjelmaa, josta osa liittyy lääketieteellisiin tutkimuksiin. Raskauden aikaisen ympäristökemikaalialtistumisen vaikutukset, syövän hoito ja diagnosointi, biopankkien merkitys, musiikin tuki ikääntymiseen, stressin vaikutukset aivoihin jo kohdussa, vähän kajoava leikkaustekniikka kasvualana, stimulaatiohoito selkäydinvammapotilaille ja tekoäly ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtumassa. Tapahtumassa on torstaina 28.3. terveysalan vaalikeskustelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme