HUS

Apotin viimeisin käyttöönotto alkaa 31.10.2020

Jaa

Lauantaina 31.10.2020 tapahtuu asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin viimeinen suuri käyttöönotto HUSissa. Mukaan Apottiin liittyvät muun muassa kaikki Meilahden alueen sairaalat, Uusi lastensairaala, Töölön sairaala sekä Haartmanin ja Malmin sairaaloiden päivystyspoliklinikat.

Viikonloppuna tapahtuvassa käyttöönotossa Apottiin tulee mukaan 10 000 uutta käyttäjää. Sen jälkeen Apotti on yli 20 000 työntekijän käytössä kaikissa HUSin sairaaloissa. HUS Kuvantaminen liittyy viimeisenä yksikkönä mukaan Apottiin huhtikuussa 2021.

Apotin käyttöönoton etenemistä voi seurata HUSin nettisivujen Ajankohtaista -sivulla sekä suomeksi että ruotsiksi osoitteessa: www.hus.fi/apotti

Mediayhteydet ja haastattelupyynnöt

HUS viestintä
Viestintäpäällikkö Paavo Holi, paavo.holi@hus.fi
Mediapuhelin 050 427 2875

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme