Expomark

Apuvälinemessut 28.–30. lokakuuta Tampereella, teemana erityisen hyvä arki

Jaa

Apuvälinemessut kokoaa apuväline-, kuntoutus- ja sote-alan toimijat ja apuvälineiden käyttäjät Tampereelle 28.-30.10.2021. Tapahtuma esittelee uudet ratkaisut kuntoutuksen ja hyvän arjen tueksi. Kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja kuullaan kaikkina messupäivinä.

Apuvälinealan, kuntoutuksen ja hoivatyön palveluntarjoajat ja uudet ratkaisut esittäytyvät lokakuussa alan erikoistapahtumassa Apuvälinemessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ääneen pääsevät niin alan ammattilaiset kuin apuvälineiden käyttäjät omine kokemuksineen ja tarinoineen.

“Apuvälinemessut on yhdenvertaisuuden ja esteettömyyden vankka puolestapuhuja ja esittelee kattavasti alan uusimmat tuotteet ja palvelut. Tapahtumaa ja sen mahdollistamia oikeita kohtaamisia odottavat kovasti niin apuvälineiden käyttäjät kuin alan yritykset”, sanoo tapahtumasta vastaava Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Kävijäpalautteen kannustamana luvassa on aiempaa enemmän tietoa lasten ja nuorten arjesta sekä apuvälineiden käyttäjien omia kokemuksia. Uusi ajankohtaisteema on ‘Koulu, opiskelu ja työllistyminen’, ja sitä valotetaan sekä ammattilaisten että perheiden näkökulmasta. Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää messujen yhteydessä tilaisuuksia niin ammattilaisille kuin perheille.

Avajaispäivänä torstaina jaetaan Rakennustietosäätiön ja Invalidiliiton Esteetön Suomi -palkinto 2021. Se myönnetään taholle tai toiminnalle, joka edistää esteettömyyttä merkittävällä tavalla. Tänä vuonna valinnassa painotetaan yhteisöllisyyttä. Haku on käynnissä Invalidiliiton sivuilla ja ehdotuksia voi jättää 16. elokuuta mennessä.

Kuntoutusseminaari 2021 tarttuu ‘Ratkaisuja erityisen hyvään arkeen’ -teemassaan lasten ja nuorten kuntoutumiseen. Seminaarin järjestävät Kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämisyhdistys Kutke ry, Valtakunnallinen lasten ja nuorten kuntoutus VLK, Tays ja Expomark Oy.

Messujen yhteydessä järjestetään myös Suomen Paralympiakomitean Liikuntamaa, joka jakaa tietoa liikuntamahdollisuuksista ja jossa pääsee itse kokeilemaan kymmeniä eri vammaisliikunnan ja -urheilun muotoja.

Apuvälinemessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 28.-30.10.2021 esittelee apuvälinealan, kuntoutuksen ja hoivatyön uusimmat ratkaisut apuväline-, kuntoutus- ja sote-alan ammattilaisille sekä apuvälineiden käyttäjille. Järjestäjinä ovat Expomark Oy ja Invalidiliitto yhteistyössä Näkövammaisten liiton, Sailab – MedTech Finland ry:n ja Suomen Paralympiakomitean kanssa. | apuvaline.expomark.fi | #apuvälinemessut #apuväline2021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tapahtumasta: Tomi Niemi, toimitusjohtaja, Expomark Oy, p. 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi.

Median palvelut: Taina Hiekkataipale, tuottaja, Expomark Oy, 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

Kuvat

Lataa
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää messujen yhteydessä tilaisuuksia niin ammattilaisille kuin perheille.
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää messujen yhteydessä tilaisuuksia niin ammattilaisille kuin perheille.
Lataa
Messuilta löytyvät uusimmat tuotteet ja osastoilla on mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti alan palveluntarjoajat.
Messuilta löytyvät uusimmat tuotteet ja osastoilla on mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti alan palveluntarjoajat.
Lataa
Kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja kuullaan kaikkina messupäivinä.
Kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja kuullaan kaikkina messupäivinä.
Lataa
Messuilla pääsee kokeilemaan kymmeniä eri vammaisliikunnan ja -urheilun muotoja.
Messuilla pääsee kokeilemaan kymmeniä eri vammaisliikunnan ja -urheilun muotoja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Expomark
Expomark
Puistokatu 2-4 C
40100 JYVÄSKYLÄ

010 830 0800, asiakaspalvelu@expomark.fihttps://expomark.fi

Expomark Oy on järjestänyt teollisuuden ja terveyden alan messutapahtumia vuodesta 1988. Olemme Suomen Messujen tytäryhtiö. 9 hengen tiimimme toimipaikkana on Jyväskylä.

Tapahtumiamme ovat mm. Pohjoinen Teollisuus, Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus, Energiamessut, Proforest sekä Apuvälinemessut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Expomark

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme