Restel OyRestel Oy

Areenoiden katsomot digitalisoituvat: Ruoka tilataan nyt puhelimella suoraan omalle paikalle

Jaa

Restel digitalisoi tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut - nyt puhelimella saa tarjoilut suoraan omalle paikalle tai noutopisteeseen pelikatkon aikana.

Restel tuo suurten tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut entistä helpommin asiakkaan saataville. Tämän syksyn pelikauden alusta alkaen ketjun omalla Restis-sovelluksella voi tilata ja maksaa tarjoilut omalta katsomopaikalta käsin Hartwall Arenalla, Tampereen Jäähallilla, Metro Areenalla sekä Helsingin Jäähallilla. 

Palvelun ansiosta ruokatuotteiden tilaaminen helpottuu merkittävästi; tilaus tuodaan suoraan katsomoon omalle paikalle heti seuraavalla pelikatkolla. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi maksaa etukäteen ja noutaa erätauolla ilman jonottamista noutopisteeltä.

Uudistuksella saadaan rauhoitettua erätauolla ruuhkautuvia myyntipisteitä.

Tilausmahdollisuus on integroitu myös Hartwall Arenan omaan sovellukseen sekä Tappara-sovellukseen, jossa tarjoiluja voi tilata Tapparan kotiotteluissa Tampereen Jäähallilla. 

Restis säästää aikaa ruoasta ja pelistä nauttimiseen

Tilaaminen on tehty helpoksi: asiakas valitsee sovelluksesta ottelun, jota on katsomassa, oman katsomonsa ja paikkansa numeron sekä haluamansa ruoat. Sovellus ilmoittaa, kun tilaus on valmis, ja se toimitetaan suoraan katsomopaikalle seuraavan pelikatkon aikana.

Alkoholia sovelluksella ei kuitenkaan voi tilata katsomoon, sillä katsomot eivät pääsääntöisesti ole anniskelualuetta. Noutopisteen tilaaminen sujuu samaan tapaan, asiakas tilaa tuotteet ja hakee ne selkeästi merkityiltä noutopisteiltä – ilman jonottamista.

“Haluamme palvella asiakkaita areenoilla entistä paremmin. Erätauot ovat lyhyet ja usein ruuhkaiset, joten haluamme Restis-sovelluksella tarjota enemmän aikaa ruuasta nauttimiseen jonotuksen sijaan”, kertoo Restelin digital manager Riikka Järvelä.

Vuosi sitten julkaistu Restis-sovellus yhdistää Restelin ravintoloiden digitaaliset palvelut kätevästi yhteen paikkaan. Sovelluksesta löytyy nyt jo muun muassa Burger Kingin, Taco Bellin, RAX Buffetin ja monien juomaravintoloiden edut ja palvelut. 

Sovellus tarjoaa mahdollisuuden tilata, maksaa ja käyttää etukuponkeja. Toisin kuin sovellukset, joilla tilataan kotiin ruokaa, Restis haluaa kannustaa ihmisiä syömään ulkona ja viettämään aikaa ystävien kanssa ruuan parissa.

Edelläkävijä ravintolapalveluiden digitalisaatiossa

Digitaalisuuden hyödyntäminen on merkittävässä roolissa asiakaskokemuksen kehityksessä Restelin tapahtumataloissa, sanoo Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne.

“Haluamme olla edelläkävijöitä sähköisten palveluiden kehityksessä: Restis-sovelluksen jatkuvalla kehittämisellä haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Palveluiden ostaminen on oltava monikanavaista ja nopeaa. Nyt lanseerattavan palvelun kautta tuomme kaksi uutta kanavaa ostamiseen”, Helanne sanoo.

Tilausominaisuus lanseerataan Hartwall Arenalla käyttöön 3.9. Jokereiden kauden avausottelussa Avangard Omskia vastaan. Tämän jälkeen Restiksen uudet tilausominaisuudet ovat käytössä kaikilla Restelin operoimilla tapahtuma-areenoilla sitä mukaa, kun kauden pelit käynnistyvät.

“Aloituspeliin 3.9. on Restikseen tulossa tuntuva tutustumistarjous. Ottelun aikana kaikki sovelluksella tilattavat ruoka-annokset saa 50 % alennuksella”, Helanne lupaa ja suosittelee kiekkokansaa kokeilemaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Helanne, Ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat -ketju, Restel Ravintolat Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki
+358 (0) 40 831 8300 | kristian.helanne@restel.fi

Riikka Järvelä, Digital Manager
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki
+358 (0) 41 507 8943 | riikka.jarvela@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa ja Helsingin Musiikkitalossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.25.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme