Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Arjen hyviä tekoja: Suur-Seudun Osuuskauppa palauttaa asiakasomistajilleen yli 0,5 miljoonaa euroa

Jaa
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajisto on kevätkokouksessaan 6.4.2022 vahvistanut 0,25 % ylijäämänpalautuksen maksamisen asiakasomistajilleen. Vuoden 2021 osalta SSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämänpalautuksen muodossa yhteensä yli 0,5 miljoonaa euroa.

”Meille on tärkeää pitää huolta siitä, että paikalliset palvelut pysyvät lähellä ihmisiä. Näin tuotot palautuvat luonnollisesti myös takaisin oman seudun ihmisille hyvinä palveluina sekä pienempinä että isompina hyvinä tekoina. Ostojen keskittäminen omaan lähikauppaan on esimerkki arjen hyvistä valinnoista, joka konkretisoituu asiakasomistajalle kuukausittain maksettavan Bonuksen lisäksi myös ostojen keskittämisestä palkitsevan ylijäämänpalautuksen muodossa. Kun omistetaan yhdessä, palautuvat hyödyt ihan rahallisestikin takaisin oman seudun ihmisten hyväksi”, kertoo toimitusjohtaja Tapio Finér.

”Tänä vuonna uudistamme strategiaamme, johon olemme osallistaneet mukaan myös asiakkaamme erilaisten kyselyjen muodossa. Haluamme uudistua asiakkaidemme toiveita kuunnellen sekä alati muuttuvan toimintaympäristömme huomioiden, jotta varmistamme oman seudun elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. SSO täyttää ensi vuonna 120 vuotta ja tarkoituksemme on tehdä töitä oman seudun onneksi vielä seuraavatkin 120 vuotta”, kertoo Finér.

Ylijäämänpalautus maksetaan Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajien S-Pankissa olevalle S-Tilille 20.5.2022. Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n omistajille 0,25 prosenttia vuoden 2021 aikana Suur-Seudun Osuuskaupan toimipaikoista tehdyistä bonukseen oikeuttavista ostoista. Alkoholi, tupakka sekä ostot yhteistyökumppaneilta ja tytäryhtiöistä (PP-Auto Salo ja Lohja, Lohjan Autokeskus, Tammisaaren Autokeskus sekä lämmitysöljyostot ) eivät kerrytä ylijäämänpalautusta. Pienin palautettava ylijäämänpalautussumma on 0,50 €.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO haluaa osaltaan lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta - SSO tuo Original Sokos Hotel Rikalaan puuhakirjan täydeltä sanataidetta ja lähiluontotietoa lapsiperheasiakkaille21.5.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä Original Sokos Hotel Rikalan kanssa luovan luontovihkosen, joka tuo sanataiteen keinoin lähiluontoa tutuksi hotellin lapsiperheasiakkaille.Luontovihko otetaan käyttöön Original Sokos Hotel Rikalassa 22.5., kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä.

SSO:n ABC-latausasemien määrä lisääntyy vauhdilla12.5.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021, ja vuoden 2022 lopussa se on jo yli 200 latausaseman laajuinen. SSO:n alueen ensimmäinen ABC-lataus avattiin tammikuussa 2023 ABC Piihoviin ja sittemmin Saukkolan Salelle. Nyt toukokuussa vuorossa ovat ABC Lohja sekä ja Sale Hiidensalmi. Suomen vilkkaimman väylän ykköstien varrelta ABC Lohjalta löytyy nyt huipputehokas 800 voltin latausasema. Lohjan ABC-latausasemalla vietetään avajaistapahtumaa 13.5.2023 klo 11-15.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme