Vaasan kaupunki - Vasa stad

ARMAS-festivaali tulee taas Vaasaan

Jaa

Vaasassa järjestetään 7. –13.10. ARMAS-festivaali senioreille. Valtakunnallisella festivaalilla juhlitaan ikääntymistä, jonka teemoja halutaan tehdä näkyväksi taiteen keinoin nostamalla esiin taiteilijoita, taidealojen toimijoita, taidelaitoksia, vanhustyön järjestöjä sekä kunta-alan toimijoita. Festivaalin järjestää Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut.

ARMAS-festivaalin verkostossa on mukana yli 16 kuntaa ja vanhusalan järjestöä sekä 20 taidealan toimijaa. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja tavoitteena on tehdä festivaalista jokavuotinen tapahtuma.

Vaasassa ohjelmaa on koko viikon ajaksi ja suurin osa tapahtumista on ilmaisia. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua, kuororyhmien lauluesityksiä, terveysliikuntaa, taiteilijoiden työpisteisiin tutustumista ja teatteriesityksiä.

Viikko alkaa Vuorikodilla avattavalla taidenäyttelyllä ”Taiteen voimalla 100-vuotiaaksi”, jossa on esillä taiteilija Toini Jurvasen maalauksia sekä käsitöitä. Näyttely on esillä 7.10-30.11.2019 Vuorikeskuksen taidekäytävällä.

Vaasan ARMAS-festivaalin ohjelman, paikat ja mahdolliset pääsymaksut löytyvät nettisivulta armasfestivaali.fi/tapahtumat/.

ARMAS-festivaalia voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #armasfestivaali. Valtakunnallisesta tapahtumasta löytää tietoja osoitteesta armasfestivaali.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 0400 668 197
leena.nyqvist@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme