Assemblin Oy

Asetamme oman turvallisuustasomme

Jaa

Monet työkohteistamme ovat työympäristönä vaarallisia, jonka vuoksi panostamme paljon työterveyteen ja työturvallisuuteen. Töitä ei tehdä, jos niitä ei voi tehdä turvallisesti.

Assemblinilla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa
Assemblinilla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa

Rakennusalalla on erittäin yleistä, että asennus- ja palveluyritykset sekä aliurakoitsijat mukautuvat toimeksiantajan työterveys- ja työturvallisuusvaatimuksiin. Seurauksena turvallisuustaso voi vaihdella hankkeesta toiseen.

Assemblin on yksi Pohjoismaiden suurimmista asennus- ja palveluyrityksistä, ja me haluamme määritellä turvallisuustasomme. Työntekijämme voivat siis luottaa siihen, että me huolehdimme heidän turvallisuudestaan toimeksiantajasta riippumatta.

– Töitä ei tehdä, jos niitä ei voi tehdä turvallisesti. Se on minulle itsestään selvää, ja sen pitäisi olla selvää meille kaikille joka tilanteessa ja olosuhteista riippumatta. Työnantajana meidän on määritettävä oma tasomme, koska se on velvollisuutemme henkilöstöämme kohtaan, sanoo Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Assemblinissa vietetään 6.–10. toukokuuta työturvallisuusviikkoa kaikilla toimipaikoilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Viikon tarkoituksena on lisätä työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyvää tietoisuutta ja löytää uusia keinoja ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Toimenpiteet vaihtelevat sen mukaan, millaisia toiveita ja tarpeita eri toimialoilla on. Esimerkkeinä voidaan kuitenkin mainita turvallisuuskierrokset, koulutukset, riskinarvioinnit, kriisiharjoitukset ja työpajat.

– Työturvallisuusviikko on vuoden tärkein viikko. Silloin keskitymme täysipainoisesti työterveyteen- ja työturvallisuuteen ja muistutamme toisiamme turvallisuuden merkityksestä. Meillä on jo käytössä järjestelmällinen toimintatapa sekä hyvät työkalut ja apuvälineet, jotka auttavat toimimaan oikein. Ilman oikeanlaista suhtautumista ja asennetta turvallisuuteen emme pääsee mihinkään, Mats Johansson muistuttaa.

Tiedote Ruotsiksi:https://www.assemblin.com/sv/om-oss/press/2019/assemblin-satter-egen-sakerhetsstandard/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mats Johansson, mats.e.johansson@assemblin.se, 010-475 39 60.

Kuvat

Assemblinilla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa
Assemblinilla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin ostaa Fidelixin – strategisella yrityskaupalla nopeutetaan Assemblinin muutosta kohti yhä älykkäämpiä talotekniikkaratkaisuja9.12.2020 09:00:03 EETTiedote

Assemblin täydentää rakennusautomaatioalan osaamistaan ostamalla Fidelix-konsernin (”Fidelix”), jolla on yli 50 miljoonan euron vuosiliikevaihto ja 360 työntekijää. Kaupalla Assemblin parantaa valmiuksiaan vastata tehokkaiden ja ilmastofiksujen automaatioratkaisujen tarpeeseen ja vahvistaa samalla asemiaan Suomen talotekniikkamarkkinoilla. Fidelixistä tulee Assemblin-konserniin erillinen liiketoiminta-alue ja kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme