Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Asiakkaat siirtyivät keskustasta Triplaan – yli 90 % on tyytyväisiä kauppakeskukseen

Jaa

Mall of Tripla sai erittäin hyvät arviot Haaga-Helian toteuttamassa kävijätutkimuksessa. Kauppakeskuksen asiakkaat ovat tyytyväisiä ostoskeskukseen ja sen palveluihin. Moni on myös muuttanut pääasiallista asiointia keskustasta Triplaan.

Tammikuussa 2021 Haaga-Helian toteuttamassa kyselytutkimuksessa selvitettiin Triplan asiakkaiden kokemuksia ostoskeskuksesta. Tutkimus paljastaa, että Triplan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä ostoskeskukseen ja sen palveluihin. Jopa 90 % vastanneista antoi Triplan yleisarvosanaksi hyvä tai erittäin hyvä. Tätä myönteistä tulosta tukee myös T-Median helmikuussa 2021 julkaisema tutkimus suomalaisista kauppakeskuksista, jossa Tripla sijoittui mainepisteissä toiseksi Kauppakeskus Myllyn jälkeen.

Triplan vetovoimaisuuden osoittaa myös se, että vastaajista 50 % oli muuttanut pääasiallista asiointia erityisesti Helsingin keskustasta Triplaan. Samalla tulokset kertovat, että Tripla toimii etenkin paikallisten asukkaiden lähikauppana. Puolet vastaajista oli saapunut ostoskeskukseen kävelymatkan päästä.

Myös Triplan valikoima sai paljon kiitosta sen asiakkailta. Tutkimuksesta selviää, että kauppakeskuksen asiakaskunnan mielestä Triplassa on monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja palveluja. Vastaajien mukaan Triplassa on myös jonkin verran muista kauppakeskuksista poikkeavaa tarjontaa. Moni vastaajista toivoi Triplaan liikkeitä ja palveluja, joissa toteutuu tuotteiden elinkaariajattelu ja vastuullisuus ja jotka mahdollistaisivat kestävien valintojen tekemisen.

Haaga-Helian PasilaHUB-hankkeen toteuttaman kävijätutkimuksen kautta seurataan Pasilassa tapahtuvaa kuluttajakäyttäytymisen muutosta vuosittain kolmen vuoden ajan. Ensimmäinen kyselytutkimus tehtiin noin kahden viikon aikana 14.1.2021–25.1.2021. Haastateltavia tavoitettiin sekä kauppakeskus Triplassa että puhelimitse, ja yhteensä vastaajia oli 222. Korona-aika heijastuu tuloksiin, ja paikalliset kävijät nousivat kyselyssä normaalitilannetta enemmän esille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Olemme kansainvälinen ja rohkea työelämän uudistaja. Tähtäämme opiskelijoidemme laadulliseen työllistymiseen ja haluamme pitää ovet auki työelämään. Profiilimme koostuu neljästä elementistä: palveluliiketoiminnasta, myynnistä, yrittäjyydestä ja korkeakoulupedagogiikasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoon kampuksen projektiviikko avaa ovet Askolan lukiolaisille19.4.2021 07:49:41 EEST | Tiedote

Askolan lukiolaisille tarjoutuu huhtikuussa ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua korkeakouluopintoihin aidossa ympäristössä Haaga-Helian järjestämällä projektiviikolla. Haaga-Helian Porvoon kampuksen suunnittelema ja toteuttama Minä korkeakouluopiskelijana -projektiviikko on kerännyt valtavaa kiinnostusta opiskelijoiden keskuudessa ja samanlainen on jo suunnitteilla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lukiolaisille

Haaga-Helia kehittämään pandemiasta kärsineen matkailualan osaamista ja nuorten työllistymistä31.3.2021 07:52:54 EEST | Tiedote

Haaga-Helia kehittää MODULE-hankkeessa jatkuvan oppimisen mallin, jolla edistetään matkailusektorin työvoiman osaamista ja tuetaan nuorten työllistymistä covid-19-kriisin aikana. Tavoitteena on luoda uusi ja ketterä järjestelmä, joka edistää alan koulutuksista valmistuvien nuorten työllistymistä ja tarjoaa samalla matkailu- ja ravintola-alan yrityksille oikeanlaista osaamista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme