Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Asiakkaiden tuotetoiveet esiin: Uusi palvelu helpottaa tuotetoiveiden esittämistä S-market-myymälöihin SSO:n alueella

Jaa

S-marketeissa on aina voinut esittää tuotetoiveita myymälässä, mutta nyt toiveiden esittäminen tehdään entistäkin helpommaksi uudella Sinuntoive-palvelulla. Sinuntoive on osa uudistuvien S-markettien tavoitetta tarjota entistäkin paremmin paikallisesti osuvia valikoimia kunkin myymälän asiakkaiden tarpeisiin.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lla on kaikkiaan 11 S-marketia, jotka uudistuvat parin vuoden sisällä. Uudistusten yhteydessä myymälämiljööt muuttuvat väljemmiksi, valoisammiksi ja modernimmaksi. Mikä tärkeintä, samalla valikoimia räätälöidään mahdollisimman hyvin paikallista kysyntää vastaavaksi ja nyt Sinuntoive-palvelu valjastetaan tähän avuksi.

Sinuntoive-palvelussa tuotetoiveita varten on luotu oma verkkosivu sinuntoive.fi helpottamaan toiveiden esittämistä. Lisäksi toteutettuja toiveita merkitään myymälöissä entistä selkeämmin. Sinuntoive on palvelu, jossa asiakkaat voivat esittää tuotetoiveita S-marketin valikoimaan. Toiveet ovat myymäläkohtaisia ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. 

”Palvelun taustalla on S-marketin tahtotila vastata myymäläkohtaisesti lähialueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Tavoitteena on tuoda kaupan hyllyyn tuotetoiveita, jotka sitten myyntimäärien perusteella pystytään myös pitämään jatkossakin valikoimassa. Asiakkaat kun kaipaavat hyvinkin eri asioita alueemme eri S-marketeissa”, kertoo toimialajohtaja Heikki Vottonen SSO:sta.

Sinuntoive-palvelua on pilotoitu reilun vuoden ajan muutamissa S-marketeissa eri puolilla Suomea. 

Sinuntoive onkin käytössä nyt kaikissa alueemme myymälöissä. 

”Toivomme, että asiakkaat ottavat Sinuntoiveen innolla käyttöön. Vaikka tunnemmekin kunkin alueen asiakastarpeet hyvin, on aina mielenkiintoista kuulla mitä erityistoiveita asiakkailla saattaisi olla. Verkkopalvelun lisäksi meitä saa tuttuun tapaan myös jututtaa myymälöissä ja esittää tuotetoiveita henkilökunnalle - kuten ennenkin”, Vottonen muistuttaa.

 

Yhteyshenkilöt

Heikki Vottonen, toimialajohtaja
puh. 044 3205 600
heikki.vottonen@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Aukiolorajoitukset eivät koske tiellä liikkujia – SSO:n ABC:t ja liikennemyymälät palasivat täyden palvelun taukopaikoiksi21.4.2021 12:21:08 EEST | Tiedote

Ravintolasulun päättyessä SSO:n liikennemyymälät avasivat koko palvelukirjonsa asiakkaiden käyttöön. Olennaisin muutos sulkuaikaan on ravintolasalien aukeamisen sallima ruokailu ja tauon viettäminen sisätiloissa. Alueelliset rajoitukset vaikuttavat asiakaspaikkojen määrään, mutta ne eivät säätele liikennemyymälöiden aukioloaikoja, kuten perinteisissä ruokaravintoloissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehditaan edelleen monin tavoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme