Assemblin Oy

Asokotien Iltatuulentie 4:n automaatiourakka Assemblinille

Jaa

Asokodit rakentaa Hyvinkäälle Metsäkaltevaan Iltatuulentie 4:ään uutta kerrostaloa. Assemblin toteuttaa kohteeseen rakennusautomaatiourakan.

Kuva: Asuntosäätiö 2017
Kuva: Asuntosäätiö 2017

Asokodit rakentaa Hyvinkäälle Metsäkaltevaan Iltatuulentie 4:ään uutta kerrostaloa. Metsäkalteva on yksi Hyvinkään kehittyvistä kaupunginosista, joka sijaitsee noin reilut kolme kilometriä Hyvinkään keskustasta etelään päin. Assemblin toteuttaa kohteeseen rakennusautomaatiourakan, jonka tilaajana on UVL Talotekniikka Oy. Iltatuuleen rakennetaan 45 huoneistoa.

Kohde rakentuu kortteliin, jossa pyritään edistämään asukkaiden kohtaamista arjessa mm. yhteisellä aktiivipihalla viereisen kiinteistön kanssa. Lue täältä lisää kohteesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Kuva: Asuntosäätiö 2017
Kuva: Asuntosäätiö 2017
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme