Assemblin Oy

Assemblin Automaatiourakointiin uusia kasvoja

Jaa

Helsingin Assemblinin automaatiourakointiin on nimitetty uusia kasvoja. Rakennusautomaatiourakoinnissa suunnitellaan ja toteutetaan rakennusautomaation energiatehokkaita kokonaisratkaisuja.

Thomas Åström (s. 1981) on nimitetty projektisuunnittelijaksi Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  15.5.2017. Åström suoritti Assemblinilla 10 viikkoa kestävän työnharjoittelun ja hän valmistuu syksyllä 2017 automaatioinsinööriksi.

Antti Nieminen (s. 1987) on nimitetty projektinhoitajaksi Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  2.5.2017. Nieminen on aikaisemmin työskennellyt projektinhoitaja Bravida Finland Oy:ssä.

Mika Leinonen (s. 1975) on nimitetty Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  projektipäälliköksi 15.5.2017 alkaen.  Leinonen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Schneider Electric Finland Oy:ssä energiatehokkuusprojektien projektipäällikkönä sekä projektipäällikköryhmän esimiehenä energiatehokkuushankkeissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Thomas Åström
Thomas Åström
Lataa
Mika Leinonen
Mika Leinonen
Lataa
Antti Nieminen
Antti Nieminen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Ansatie 3:ssa panostetaan kiinteistön olosuhteisiin ja energiatehokkuuteen21.5.2018 08:32Tiedote

KOy Ansatie 3 on vuonna 1980 rakennettu teollisuus- ja toimistokäytössä oleva kiinteistö Kehä 3 varrella Vantaalla. Kiinteistöön toteutetaan mittavaa energiatehokkuushanketta, jossa modernisoidaan kohteen taloteknisiä järjestelmiä kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmää, ilmanvaihtojärjestelmää sekä valaistusta. Assemblin on kohteeseen toteutettavan palvelupaketin päätoteuttaja. Nyt sinä pääset tutustumaan, miten työmaamme etenee ja mitä kaikkea energiatehokkuushanke pitää sisällään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme