Assemblin Oy

Assemblin Automaatiourakointiin uusia kasvoja

Jaa

Helsingin Assemblinin automaatiourakointiin on nimitetty uusia kasvoja. Rakennusautomaatiourakoinnissa suunnitellaan ja toteutetaan rakennusautomaation energiatehokkaita kokonaisratkaisuja.

Thomas Åström (s. 1981) on nimitetty projektisuunnittelijaksi Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  15.5.2017. Åström suoritti Assemblinilla 10 viikkoa kestävän työnharjoittelun ja hän valmistuu syksyllä 2017 automaatioinsinööriksi.

Antti Nieminen (s. 1987) on nimitetty projektinhoitajaksi Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  2.5.2017. Nieminen on aikaisemmin työskennellyt projektinhoitaja Bravida Finland Oy:ssä.

Mika Leinonen (s. 1975) on nimitetty Helsinkiin Assemblinin Automaatiourakointiin  projektipäälliköksi 15.5.2017 alkaen.  Leinonen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Schneider Electric Finland Oy:ssä energiatehokkuusprojektien projektipäällikkönä sekä projektipäällikköryhmän esimiehenä energiatehokkuushankkeissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Thomas Åström
Thomas Åström
Lataa
Mika Leinonen
Mika Leinonen
Lataa
Antti Nieminen
Antti Nieminen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Harjoittelijan paikalta vakkariduuniin – Assemblinilla on vahva luottamus nuoriin tekijöihin18.12.2017 08:03Tiedote

Rakennus- ja talotekniikka-alalla on koko ajan jatkuva tarve ammattitaitoisille työntekijöille. Me haluamme, että opiskelijat pääsevät työllistymään suoraan koulun penkiltä ja kenties myös koulun aikana jo hivuttautuvat kohti työelämää. Yksi toimiva ratkaisu työntekijäpulaan on löytää innostuneita harjoittelija-jaksoja etsiviä rakennusalan tulevia visionäärejä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme