Assemblin Oy

Assemblin laajentaa toimintaansa Tampereelle

Jaa

Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle. Assemblin kasvaa tällä hetkellä aktiivisesti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja kasvua on varmistamassa vakavarainen omistaja.

Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle
Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle

- Olemme seuranneet Pirkanmaan talotekniikan ja rakentamisen suhdanteita sekä kuunnelleet asiakkaidemme tarpeita. Koska haluamme täyttää asiakkaidemme vaatimukset ja olla luotettava sekä kustannustehokas kumppani, olemme päättäneet avata toimipisteen myös Tampereelle. Paikallisuus tulee antamaan meille mahdollisuuden parantaa ja laajentaa palveluitamme, niin vanhoille kuin uusille asiakkaillemme, toteaa Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

- Osaltaan kiinteistöjen energiatehokkuus on ollut se kulma, jonka avulla olemme lähteneet kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme Pirkanmaan alueella. Pekka Semi vastaa Energiatehokkuushankkeiden myynnistä ja toimii yhteyshenkilönä myynnissä myös muiden liiketoimintojen osalta, jatkaa Assemblinin Energia- ja elinkaaripalveluiden liiketoimintajohtaja Isto Hietanen.

Assemblin tarjoaa asiakkailleen talotekniikan kokonaisvaltaisia ratkaisuja talotekniikkaurakoinnista teknisiin palveluihin, kaikki yhdeltä luukulta. Assemblin haluaa kasvattaa liiketoimintaansa ja aikaisemmat jo olemassa olevat hankkeet Tampereella vaikuttivat vahvasti päätökseen. Tampere on yksi Suomen suurimmista yliopistokaupungeista, missä rakennetaan paljon. Tällä hetkellä Assemblinilla on Pirkanmaan alueella puitesopimusprojekteja muun muassa Tampereen kaupungin kanssa sekä useita rakennusten energiatehokkuuteen ja rakennusautomaatioon liittyviä projekteja.

- Laajentumisen myötä lähdemme myös luonnollisesti rekrytoimaan uusia osaajia Tampereen toimipisteeseen. Tero Perkiönmäki, joka työskenteli meillä aikaisemmin, palaa takaisin riveihimme Tampereen yksikköömme elokuun alusta alkaen, kertoo Assemblinin automaatioyksikön liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle
Assemblin laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla uuden toimipisteen Tampereelle
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme