Assemblin Oy

Assemblin myy Silotek-liiketoiminnan

Jaa

Assemblinin pitkäaikaiset työntekijät Aku Harnio ja Timo Hellman ostavat Assemblinilta Silotek-talotekniikkaelementti -yksikön liiketoiminnan.

Kuvassa Silotek-talotekniikkaelementti
Kuvassa Silotek-talotekniikkaelementti

Assemblinin pitkäaikaiset työntekijät Aku Harnio ja Timo Hellman ostavat Assemblinilta Silotek-talotekniikkaelementti -yksikön liiketoiminnan. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, jossa Silotek-talotekniikkaelementtitehdas ja koko sen toiminta myydään yksikön nykyiselle johdolle Harniolle ja Hellmanille. Yritys jatkaa toimintaansa 30.11.2017 alkaen Silotek Oy:nä.

Harnio ja Hellman ovat työskennelleet Silotekin parissa jo vuosia. Uudet omistajat lähtevät innolla kehittämään Silotekia:

”Olen vuosia jo miettinyt yrittäjyyttä ja nyt kun mahdollisuus tuli, päätimme Timon kanssa tarttua haasteeseen. Silotekilla on loistava tulevaisuus ja lähdemme kehittämään ja kasvattamaan Silotekin liiketoimintaa innolla,” toteaa Silotek Oy:n uusi toimitusjohtaja Aku Harnio.

Assemblin toivottaa uusille omistajille ja tuoreille yrittäjille onnea ja menestystä Silotekin parissa. Assemblin ja Silotek jatkavat yhteistyötään myös tulevaisuudessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Magnus Eriksson
magnus.eriksson@assemblin.fi
p. 050 568 9900

Kuvat

Kuvassa Silotek-talotekniikkaelementti
Kuvassa Silotek-talotekniikkaelementti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme