Assemblin Oy

Assemblin Oy ostaa teollisia kylmäratkaisuja tarjoavan Suomen Teollisuuskylmä Oy:n

Jaa

Talotekniikan täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Suomen Teollisuuskylmä on yksi markkinoiden merkittävimmistä teollisia kylmäjärjestelmiä tarjoavista yrityksistä Suomessa. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.

Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.
Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.

Suomen Teollisuuskylmä Oy toimittaa asiakaslähtöisesti laitetoimittajista riippumattomia energiatehokkaita ja luotettavia kylmäratkaisuja, koko kylmäjärjestelmän elinkaaren ajalle. Pääsääntöisesti he toteuttavat laitetoimitukset luonnollisilla kylmäaineilla tai alhaisen GWP-arvon omaavilla kylmäaineilla, joka tukee myös Assemblinin ympäristöpolitiikkaa. Yrityksen liikevaihto on noin 8,7 M€ ja se työllistää tällä hetkellä noin 25 henkilöä toimipisteissään Tampereella, Turussa ja Tuusulassa. Yrityksen asiakaskunta on elintarviketeollisuuden ja prosessiteollisuuden toimijat, logistiikkakeskukset sekä energiayhtiöt. Suomen Teollisuuskylmä toimii koko Suomen alueella.

- Olemme iloisia voidessamme toivottaa STK:n henkilökunnan ja asiakkaat tervetulleiksi Assembliniin. STK on erittäin osaava, kehittyvä ja hyvin johdettu yritys, jonka henkilöstöä arvostetaan alalla todella paljon. STK täydentää nykyistä liiketoimintaamme Suomessa hyvällä tavalla ja odotamme, että pystymme tekemään yhteistyötä ja laajentumaan toisiamme tukien koko jäähdytysvalikoimamme sekä muiden liiketoimintojemme kautta, sanoo Jukka Jäppinen, operatiivinen johtaja Assemblin Oy:stä.

Yritys on toiminut noin kymmenen vuoden ajan, mutta yrityksen avainhenkilöillä on kokemusta alalta aina 1980 luvulta saakka. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Altti Seinelä, joka jatkaa tehtävissään normaalisti. Suomen Teollisuuskylmä Oy:n yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään omalla nimellään  Assemblin Oy:n tytäryhtiönä. Jarmo Laukko jatkaa yrityksen hallituksessa ja muut entiset omistajat Jorma Lappalainen, Sampsa Luukkonen ja Tero Ruottinen jatkavat yrityksessä nykyisissä työtehtävissään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Assemblin Oy
Jukka Jäppinen
Operatiivinen johtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Suomen Teollisuuskylmä Oy
Altti Seinelä
Toimitusjohtaja
altti.seinellä@teollisuuskylma.fi
Puh. 050 313 5561

Kuvat

Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.
Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Historialliset rakennukset ja talotekniikka - Klassismin keskittymä Eduskuntatalo9.6.2022 09:42:29 EEST | Tiedote

Arkkitehti Johan Sigfrid Sirénin suunnittelema Eduskuntatalo on yksi Helsingin ja koko Suomen tunnetuimmista rakennuksista. Jykevää graniittirakennuksen julkisivua koristavat upeat 14 korinttilaispylvästä sekä 46 porrasaskelmaa, jotka ovat tulleet tutuksi niin ikimuistoisista puheenvuoroista kuin mielenilmaisuistakin. Eduskuntataloa ympäröivät useat lisärakennukset sekä Pikkuparlamentti. Rakennuskompleksi on talotekniikaltaan monimutkainen ja vuonna 2004 päätettiin käynnistää mittavat uudistustyöt vaiheittain jokaisessa rakennuksessa. Kuinka mittavasta ja haastavasta urakasta suoriudutaan kunnioittamalla vanhaa rakennustapaa, säädöksiä ja suojelukaavaa vastaamalla nykypäivän vaatimuksiin?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme