Assemblin Oy

Assemblin pääurakoitsijaksi KOy Vilhovuorenkatu 11:een

Jaa

Sörnäisten Rantatie 27:ssä sijaitsevan kiinteistön perusparannuksen pääurakoitsijaksi on valittu Assemblin. Perusparannuksessa saneerataan KOy Vilhovuorenkadun A-talon LVIK-tekniikka ja RAU-järjestelmä.

Kiinteistö Oy Vilhovuorenkatu 11 on vuonna 1937 alun perin teollisuuskäyttöön rakennettu kiinteistö.
Kiinteistö Oy Vilhovuorenkatu 11 on vuonna 1937 alun perin teollisuuskäyttöön rakennettu kiinteistö.

Kiinteistö Oy Vilhovuorenkatu 11 on vuonna 1937 alun perin teollisuuskäyttöön rakennettu kiinteistö. Tänä päivänä yli 80-vuotias kiinteistö toimii toimisto- ja liiketilakäytössä 7 kerroksessa. 

Perusparannuksessa Assemblin vastaa kokonaisvaltaisesti kaikista A-talossa toteutettavista töistä. Saneerauksessa uusitaan muun muassa IV-koneetRAU-järjestelmä ja patteriventtiilit. Myös rakennuksen jäähdytystehoa lisätään sekä lämmitysverkosto säädetään. Suurimman remontin alla on kuitenkin IV-konehuone.

- Kohteeseen sijoitetaan massiiviset IV-koneet,  jotka nostetaan seitsemänteen kerrokseen nostokurjella erillisestä aukosta, joka on tehty väliaikaisesti vesikatolle IV-koneita varten. Tämän vuoksi vesikatto on huputettu työn ajaksi sääsuojalla, kertoo Assemblinin IV-projektipäällikkö Jarmo Kiviranta.

Yli 20 000 neliömetrin kokoinen kiinteistö sijaitsee Helsingissä vilkkaan Sörnäisten Rantatien varrella. Kohteen kaikki nostotyöt suoritetaan ilta-aikaan, jotta liikenne ei häiriintyisi. Ilmanvaihdon asennusten vuoksi kohteeseen on toteutettu tilapäisilmanvaihto, jotta kiinteistössä pystytään välttymään normaalin toiminnan keskeytyksiltä.

Assemblinilta kohteessa on keskimäärin 16 talotekniikan asentajaa sekä vastaava mestari.

- Tämän kokoinen projekti vaatii jatkuvan työnjohdon työmaalle, jotta kiinteistössä työskentelevien henkilöiden työt eivät häiriinny ja yhteistyö käyttäjien kanssa on kitkatonta kertoo Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Antti Rovamaa.

Kiinteistö Oy Vilhovuorenkadun A-talon perusparannus valmistuu nyt lokakuussa 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiinteistö Oy Vilhovuorenkatu 11 on vuonna 1937 alun perin teollisuuskäyttöön rakennettu kiinteistö.
Kiinteistö Oy Vilhovuorenkatu 11 on vuonna 1937 alun perin teollisuuskäyttöön rakennettu kiinteistö.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Opus Business Parkissa panostetaan energiatehokkuuteen ja tilojen olosuhteisiin9.6.2020 09:25:11 EESTTiedote

Opus 2 Business Park on osa kolmen toimitilakiinteistön kokonaisuutta Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistössä on valmistunut keväällä 2019 kokonaisvaltainen energiaremontti, jonka tavoitteena oli kehittää kiinteistön energiatehokkuutta ja parantaa vuokralaisviihtyvyyttä sekä modernisoida talotekniikkaa. Hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja nyt käynnissä olevasta seurantavaiheesta on vastannut Assemblin Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme