Assemblin Oy

Assemblin toteuttaa As Oy Helsingin Kahvipavun LVIS-urakat YIT:lle

Jaa
Vuosaaren Aurinkolahteen nousee uusi 6-kerroksinen asuinkerrostalo, johon valmistuu 40 asuinhuoneistoa. As Oy Helsingin Kahvipapu rakentuu Bertha Pauligin katu 2:een YIT Suomi Oy:n toimesta. Kohteen LVIS-urakat toteuttaa Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointi.
Kuva: Havainnekuva alueesta (YIT)
Kuva: Havainnekuva alueesta (YIT)

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Kahvipapu muodostuu yhdestä 6-kerroksisesta asuinkerrostalosta, johon valmistuu 40 asuinhuoneistoa. Kohteeseen valmistuu myös saunaosasto, isot varastotilat sekä monipuoliset pesula- ja kuivaushuonetilat. Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtojärjestelmällä.

Kahvipapu rakentuu Kahvikortteliin, joka on neljän korttelin viihtyisä kokonaisuus Helsingin Vuosaaressa. Se on lähellä monipuolisia palveluja, ulkoilualueita, merenrantaa ja metroasemaa. Pauligin vanhalle paahtimotontille neljään asuinkortteliin valmistuu yhteensä 17 asuntoyhtiötä. 5–12 kerroksisissa rakennuksissa on koteja noin 2 000 ihmiselle.

Kahvipavun pääurakoitsijana toimii YIT. Assemblin ja YIT ovat tehneet pitkään yhteistyötä useissa eri kerrostalokohteissa. Tässä kohteessa urakoitsijavalinnoissa YIT kiinnitti erityistä huomiota luotettavuuteen, taloudelliseen tilanteeseen, tekniseen suorituskykyyn sekä annettujen tarjousten kokonaistaloudellisuuteen itse tilaajalle. YIT valitsi LVIS-urakoiden toteuttajaksi Assemblin Oy:n Helsingin Talotekniikkaurakoinnin. Kohteen runkotyöt on aloitettu tammikuussa 2022 ja kohde valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Havainnekuva alueesta (YIT)
Kuva: Havainnekuva alueesta (YIT)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1,5 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme