Assemblin Oy

Assemblin toteuttaa As Oy Turun Herttuankulman Serpenttin putki- ja rau-urakan

Jaa

Assemblin on käynnistänyt urakkatyöt Turun Sataman ja iso-Heikkilän läheisyydessä sijaitsevalla Herttuankulman työmaalla.

Havainnekuva kohteesta / Schauman Arkkitehdit
Havainnekuva kohteesta / Schauman Arkkitehdit

Malin Trällin kuja 1:een rakentuva Herttuankulman Serpenttin talon rakennuttaa Rakennusliike Lapti. Assemblin Oy:n Turun toimipisteen Talotekniikkaurakointi vastaa kohteen putki- ja automaatiourakoinnista.

Tontille nousee kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee yhteensä 64 vuokra-asuntoa Taaleri Vuokrakoti Ky:lle. Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet alueella ja kohde valmistuu toukokuussa 2022.

Korkeaan rakennukseen valmistuu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asumisen laatuun ja mukavuuteen on panostettu ja se näkyy käytännöllisinä pohjaratkaisuina sekä kulutusta kestävinä materiaalivalintoina. Talo vastaa hyvin Turun kasvavaan vuokra-asuntojen kysyntään.

- Projekti on Rakennusliike Laptin ja Talotekniikkaurakoinnin ensimmäinen yhteinen hanke ja kaikki on sujunut tähän mennessä mallikkaasti, toteaa aluejohtaja Ari Oksanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva kohteesta / Schauman Arkkitehdit
Havainnekuva kohteesta / Schauman Arkkitehdit
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Osavuosikatsaus - Kannattavuuden kasvu jatkui ja saatujen tilausten määrä vahvistui11.11.2021 07:36:00 EET | Tiedote

Vuoden kolmannelle neljännekselle oli tunnusomaista kannattavuuden kasvun jatkuminen ja saatujen tilausten määrän vahvistuminen. Pyrimme kiihdyttämään panostustamme vihreään tekniikkaan sekä rakennusautomaatioon toteuttamalla muutamia strategisia yritysostoja, jotka antavat meille ainutlaatuisen aseman ja vahvistavat älykkäisiin ja vastuullisiin rakennuksiin liittyviä palveluitamme.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme