Assemblin Oy

Assemblinille urakka Oslossa sijaitsevasta arvokohteesta

Jaa

Oslon keskustan tuntumassa sijaitseva Middelthunet-arvokohde koostuu kolmesta uudisrakennuksesta, joissa on 329 modernia ja kysyttyä asuntoa. Assemblin vastaa kohteen LV-suunnittelusta ja -asennuksista.

Assemblin on saanut reilun 9 miljoonan euron suuruisen asennusurakan Oslossa sijaitsevasta Middelthunet-arvohankkeesta.  Kuvitus: Veidekke
Assemblin on saanut reilun 9 miljoonan euron suuruisen asennusurakan Oslossa sijaitsevasta Middelthunet-arvohankkeesta. Kuvitus: Veidekke

Assemblin on saanut reilun 9 miljoonan euron suuruisen asennusurakan Oslossa sijaitsevasta Middelthunet-arvohankkeesta. Pääurakoitsija Veidekke rakentaa Oslon keskustan tuntumaan kolme uudisrakennusta, joihin tulee yhteensä 329 asuntoa. Lisäksi kohteeseen rakennetaan päiväkoti, pysäköintitalo ja katutasoon liikehuoneistoja.

Assemblin on saanut vastuun kaikista kohteen LV-asennuksista sekä sprinkleri- ja jäähdytysjärjestelmistä. Sopimus kattaa sekä suunnittelun, että asennuksen. Kohteen tuotantovaihe alkaa ennen kesää 2020 ja kestää reilut kaksi vuotta.

Älykodeilla kysyntää

Asuntojen kysyntä on kovaa. Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tuli 46 huoneistoa, joista lähes kaikki myytiin 90 minuutissa. Asunnot optimoidaan älykotitekniikkaa varten, ja asennettaviin tuotteisiin ja koko asennustyöhön kohdistuvat kovat vaatimukset.

– Urakan saaminen tästä arvohankkeesta on osoitus Assemblinin huomattavasta osaamisesta ja innovatiivisuudesta. Olemme ylpeitä päästessämme kehittämään älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja, sanoo Assemblin AS:n toimitusjohtaja ja liiketoiminta-alueen johtaja Torkil Skancke Hansen.

Uutta ilmastofiksua tekniikkaa

Tämä on Assemblinin ensimmäinen Norjan-kohde, johon asennetaan uudenlainen kolmeputkijärjestelmä. Siinä lämmin käyttövesi lämmittää erillisessä suljetussa vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä olevan veden huoneistokohtaisesti.

Perinteiseen vesikeskuslämmitykseen verrattuna uusi tekniikka vähentää putkien tarvetta ja lämpöhukkaa, helpottaa huoneistokohtaista kulutusseurantaa ja joustaa paremmin asukkaiden tarpeiden mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Torkil Skancke Hansen
Assemblin AS:n toimitusjohtaja ja liiketoiminta-alueen johtaja
+47 9757 7554

Kuvat

Assemblin on saanut reilun 9 miljoonan euron suuruisen asennusurakan Oslossa sijaitsevasta Middelthunet-arvohankkeesta.  Kuvitus: Veidekke
Assemblin on saanut reilun 9 miljoonan euron suuruisen asennusurakan Oslossa sijaitsevasta Middelthunet-arvohankkeesta. Kuvitus: Veidekke
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Opus Business Parkissa panostetaan energiatehokkuuteen ja tilojen olosuhteisiin9.6.2020 09:25:11 EESTTiedote

Opus 2 Business Park on osa kolmen toimitilakiinteistön kokonaisuutta Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistössä on valmistunut keväällä 2019 kokonaisvaltainen energiaremontti, jonka tavoitteena oli kehittää kiinteistön energiatehokkuutta ja parantaa vuokralaisviihtyvyyttä sekä modernisoida talotekniikkaa. Hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja nyt käynnissä olevasta seurantavaiheesta on vastannut Assemblin Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme