Assemblin Oy

Assemblinille uusi kestävän kehityksen politiikka

Jaa

Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksen vastuullisuustavoitteita.

Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksemme vastuullisuustavoitteita
Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksemme vastuullisuustavoitteita

Assemblin haluaa olla Pohjoismaiden paras asennusyhtiö. Työn lähtökohtana on vastuullisuus ja lisäarvon luominen suhteessa kaikkiin ensisijaisiin sidosryhmiin sekä koko yhteiskuntaan. Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksen vastuullisuustavoitteita ja linjaa vastuullisuustyötä kautta linjan.

– Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ihmisiltä ihmisille. Kestävän kehityksen politiikan tarkoituksena on selkeyttää vision vastuullisuusulottuvuutta. Haluamme olla vetovoimainen työnantaja ja toimittaja, joka kasvaa kannattavasti, hallitsee riskejä ja tuottaa mahdollisimman vähän kielteisiä ympäristö- ja sosiaalisia vaikutuksia, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Assemblinin kestävän kehityksen politiikka sisältää periaatteellisia kannanottoja kolmestatoista vastuullisuusnäkökohdasta, jotka ovat Assemblinin toiminnan kannalta kaikkein keskeisimpiä. Politiikassa mainitaan myös Assemblinin tukemat kansainväliset standardit ja sopimukset: Global Compact, Pariisin ilmastosopimus ja Agenda 2030.

– Kestävän kehityksen politiikka on laadittu konsernin kestävän kehityksen komiteassa ja vahvistettu sen jälkeen konsernijohdossa ja hallituksessa. Kestävän kehityksen politiikka on Assemblinin arvojen ja toimintaohjeistuksen ohella vastuullisuustyömme tärkein asiakirja, ja se ilmaisee kaikessa toiminnassa noudatettavan vähimmäistason, toteaa Assemblin-konsernin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Åsvor Brynnel.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Assemblin Oy
Magnus Eriksson
magnus.eriksson@assemblin.fi
Puh. 050 568 9900

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
Assemblin-konserni
Åsvor Brynnel
asvor.brynnel@assemblin.se
Puh. +46 70 600 73 21

Kuvat

Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksemme vastuullisuustavoitteita
Assemblin on hyväksynyt uuden kestävän kehityksen politiikan, joka selkeyttää yrityksemme vastuullisuustavoitteita
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin ostaa Fidelixin – strategisella yrityskaupalla nopeutetaan Assemblinin muutosta kohti yhä älykkäämpiä talotekniikkaratkaisuja9.12.2020 09:00:03 EETTiedote

Assemblin täydentää rakennusautomaatioalan osaamistaan ostamalla Fidelix-konsernin (”Fidelix”), jolla on yli 50 miljoonan euron vuosiliikevaihto ja 360 työntekijää. Kaupalla Assemblin parantaa valmiuksiaan vastata tehokkaiden ja ilmastofiksujen automaatioratkaisujen tarpeeseen ja vahvistaa samalla asemiaan Suomen talotekniikkamarkkinoilla. Fidelixistä tulee Assemblin-konserniin erillinen liiketoiminta-alue ja kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme