Assemblin Oy

Assemblinin Suomen johdossa muutoksia

Jaa

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana. Hänen tehtäviään hoitaa toistaiseksi Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana.
Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana.

Vuonna 2017 talousjohtajana aloittanut Magnus Eriksson nimitettiin Assemblin Oy:n toimitusjohtajaksi vuonna 2018. Neljän vuoden jälkeen Eriksson on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Assemblinilta. Mats Johansson, Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja hoitaa toistaiseksi Vt toimitusjohtajan tehtäviä.

- Haluan kiittää Magnusta valtavasta sitoutuneisuudesta ja osallistumisestaan Assemblinin Suomen toimintojen kehittämiseen. Magnus on vahva ja pidetty johtaja, joka onnistui kääntämään Assemblin Oy:n positiiviseksi yksiköksi. Toivotan hänelle lämpimästi onnea tulevalla matkallaan, sanoo Mats Johansson.

- Koen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut johtaa ja kehittää Assemblin Oy:tä mahtavien kollegojen kanssa. Nyt neljän intensiivisen vuoden jälkeen, minun on aika katsoa muita haasteita. Olen todella ylpeä siitä tasosta, joka organisaatiollamme on tänään. Haluan myös kiittää kaikkia työkavereita sekä yhteistyökumppaneita mukavasta yhteistyöstä. Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan Assemblinin kehittymistä, sanoo Magnus Eriksson, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mats Johansson
Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja
mats.e.johansson@assemblin.se
Puh. +46 10 475 39 60

Magnus Eriksson
Toimitusjohtaja
magnus.eriksson@assemblin.fi
Puh. +358 50 568 9900

Kuvat

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana.
Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme