Assemblin Oy

Assemblinin Teknisten Palveluiden kippari vaihtuu

Jaa

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Mirka Vesaniemi (s. 1969). Vesaniemi on aloittanut tehtävässään 1.1.2020.

Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.
Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.

Assemblinin Tekniset Palvelut tarjoavat kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen kaikki LVIKS-huolto- ja pienurakointipalvelut. Teknisiä Palveluja vuoteen 2020 vetänyt Antti Rovamaa siirtyy Key Account Managerin tehtäviin ja Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.

Vesaniemi on työskennellyt Assemblinilla vuodesta 2016 alkaen, viimeisimpänä Teknisten Palveluiden LVIK-yksikönpäällikkönä ja sitä ennen myyntijohtajana. Ennen uraansa Assemblinilla, Vesaniemi on työskenteli Are Oy:ssä aluepäällikkönä, Halmesvaara Oy:ssä liiketoimintajohtajana ja Kiinteistöpalvelut Halmesvaara Oy:ssä toimitusjohtajana sekä Bravida Finland Oy:ssä asiakkuusjohtajana.

- Meillä on ollut erinomaista yhteistyötä TePan kehittämisessä ja tulemme myös jatkossa terävöittämään toimintaamme entisestään asiakaslähtöisen ja ammattitaitoisen palvelukonseptin parantamiseksi, toteavat Vesaniemi ja Rovamaa yhdessä.

Yhteyshenkilöt

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Toimitusjohtaja
Magnus Eriksson
magnus.eriksson@assemblin.fi
Puh. 050 568 9900

Kuvat

Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.
Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Opus Business Parkissa panostetaan energiatehokkuuteen ja tilojen olosuhteisiin9.6.2020 09:25:11 EESTTiedote

Opus 2 Business Park on osa kolmen toimitilakiinteistön kokonaisuutta Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistössä on valmistunut keväällä 2019 kokonaisvaltainen energiaremontti, jonka tavoitteena oli kehittää kiinteistön energiatehokkuutta ja parantaa vuokralaisviihtyvyyttä sekä modernisoida talotekniikkaa. Hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja nyt käynnissä olevasta seurantavaiheesta on vastannut Assemblin Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme