Asuntomessut

Asuntomessutapahtuma Loviisassa täydentyy neljällä artisti-illalla

Jaa
Rakennustyöt Loviisan Kuningattarenrannassa etenevät hyvin. Osassa messukodeista keskitytään jo sisätöihin. Heinäkuussa avautuvan tapahtuman tuottaminen on käynnissä ja messukävijöiden iloksi on luvassa muun muassa neljä pidennettyä iltaa, jolloin messualueella Asuntomessujen lisäksi pääsee nauttimaan elävästä musiikista.
Messutiimi katsastamassa tammikuista messualuetta.
Messutiimi katsastamassa tammikuista messualuetta.

Loviisan Kuningattarenrannassa rakennustyöt ovat jo pitkällä. Viime viikolla kerrottiin  virallisen oheiskohteen valinnasta, ja nyt on vahvistettu myös virallisesti vuonna 2018 tehdyt sopimussisällöt, joiden mukaan asioita on taustalla edistetty koko ajan. Lisäksi on sovittu neljästä artisti-illasta ja muista tapahtuman toteuttamiseen liittyvistä teknisistä yksityiskohdista. 

”Asuntomessuhanke etenee täysin sovitusti, ja olemme hyvin aikataulussa”, toteaa kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom tyytyväisenä.

Kaupunginjohtajan lausuntoon yhtyy Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Timo Koskinen ja jatkaa:

”Syntymässä on monipuolisesti eri toteutusratkaisuja ja rakennusmateriaaleja esittelevä, uusi Asuntomessualue ainutlaatuiselle paikalle meren rannalle. Loviisan Kuningattarenranta tarjoaa hyvän kurkistusikkunan tämän päivän asuinrakentamiseen monimuotoisessa ja paikoin haastavassakin maastossa Loviisanlahden rannalla. Lisäksi messukodit nousevat lähelle keskustan palveluita, mikä antaa niin loviisalaisille yrittäjille kuin kaikille muillekin mahdollisuuden esitellä kotikaupunkiaan messuvieraille.”

Artisti-illat tullaan toteuttamaan Asuntomessualueella torstai-iltaisin. Samalla pidennetty messujen aukioloaika mahdollistaa messukoteihin tutustumisen vaikka työpäivän päätteeksi. Erityisesti loviisalaisia palvelee paikan päällä myyntiin tuleva kausikortti, jolla voi vierailla Asuntomessuilla rajoituksetta koko kuukauden kestävän tapahtuman ajan. Sillä pääsee myös nauttimaan pidennetyistä illoista ja neljästä eri artistivieraasta, joista yksi on Teflon Brothers. Loput artistit paljastetaan myöhemmin kevään aikana.

Asuntomessut Loviisan Kuningattarenrannassa järjestetään 7.7.–6.8.2023.

Evenemanget Bostadsmässan i Lovisa kompletteras av fyra artistkvällar

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Messutiimi katsastamassa tammikuista messualuetta.
Messutiimi katsastamassa tammikuista messualuetta.
Lataa
Aluesuunnitelma alkaa olla valmiina
Aluesuunnitelma alkaa olla valmiina
Lataa
Vuonna 2018 sovittu messuhanke sinetöity. Kuvassa Loviisan kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom ja Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio.
Vuonna 2018 sovittu messuhanke sinetöity. Kuvassa Loviisan kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom ja Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Asuntomessut
Asuntomessut
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

020 743 7700http://www.asuntomessut.fi

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on suomalaisen asumisen suunnannäyttäjä, joka järjestää vuosittain kesän kohokohtiin lukeutuvat Asuntomessut.

Asuntomessuilla esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntomessut

Rakentajat Asuntomessuille Oulussa on valittu – tällaisia messukoteja nähdään vuonna 202519.4.2023 09:43:21 EEST | Tiedote

Oulun Lehtokylän pientaloalueella tullaan näkemään raikkaita ja moderneja tulkintoja vanhasta huvilakulttuurista. Myös vuoden 2025 Asuntomessujen teemat eli kestävyys, digitaalisuus ja yhteisöllisyys korostuvat rakentamisessa. Suurin osa pientalokohteiden rakentajista aikoo muuttaa itse alueelle, mutta muutamia kohteita on myös tulossa myyntiin messujen jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme