Asuntosäätiö

Asuntosäätiö-konsernin päivitetyt koronaohjeet 1.8. alkaen

Jaa

Koronapandemian lievennyttyä Suomessa olemme päivittäneet ohjeistuksiamme ja toimintatapojamme 1.8. alkaen. Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

Asiakaspalvelua 24/7 puhelimitse

Palvelukeskus palvelee asiakkaitamme 24/7 -periaatteella. Asukkaat saavat tarvittavan avun vuorokauden kaikkina aikoina ja viikon jokaisena päivänä. Palvelukeskus tekee tilannearvion perusteella tilauksia, jotta esimerkiksi putkimies ja sähkömies saadaan paikalle mahdollisimman nopeasti.

  • Asokotien asukkaat: 09 4246 9333
  • Asuntosäätiön asukkaat: 09 4246 9339

Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja asukas voi halutessaan jättää takaisinsoittopyynnön. 

Asoasukkaat voivat asioida normaalisti myös Kotikulma-palvelun kautta. Kotikulmaan kirjaudutaan verkkosivuston yläkulman valikosta kohdasta ’Kotikulma’.

Saunat käytössä normaaliin tapaan

Yhteiset saunatilat on avattu, ja saunat ovat olleet käytettävissä varatuilla saunavuoroilla kesäkuun alusta alkaen. Myös Lenkkisaunat lämpiävät jälleen 1.8. alkaen.
Asukkaan, joka on karanteenissa, ja hänen perheenjäsentensä ei tule käyttää yhteisiä saunatiloja karanteeniaikana.

Piha-alueilla turvallisesti

Asukkaiden yhteiset tilat, mm. kerhotilat ovat olleet avoinna kesäkuun alusta alkaen. Yhteisissä tiloissa ja piha-alueilla liikkuessa ja oleiltaessa on huomioitava muut asukkaat ja muistettava turvaetäisyydet.

Pyydämme asukkaita huolehtimaan edelleen huolella hygieniasta.

Asukastoiminta jatkuu syksyllä

Keväältä siirtyneet asukaskokoukset järjestetään syksyn aikana. Tarkemmista ajankohdista viestimme kohdekohtaisesti.

Huoltotoimet ja remontit

Huolto- ja korjaustoimien kiireellisyys arvioidaan tapauskohtaisesti, ja toimenpiteet toteutetaan arvion mukaisesti.

Viihtyvyysremontit ovat käynnistyneet kesän aikana, ja viestimme asukkaille viihtyvyysremonttien tilanteesta kohdekohtaisesti.

Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen tapahtuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta.
Asokotien asiakaspalvelu Pasilassa on avoinna jälleen elokuun alusta alkaen maanantaista perjantaihin kello 8:00-16:00.

Uusia asiakkaita palvelemme myös verkkosivujen yhteydenottolomakkeen välityksellä sekä puhelimitse arkisin kello 9:00-15:00 numerossa 020 161 2280.

Asuntojen yleisnäyttöjä järjestämme hallitusti turvavälit ja tarvittava hygienia huomioiden. Asuntonäytölle ei voi osallistua, mikäli henkilöllä on vähäisiäkään flunssaoireita.

Kiitos yhteistyöstä!

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Suomen neljänneksi suurimpana asuinkiinteistöjen omistajana visionamme on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin missiomme Hyvä koti kaikille mukaisesti. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Rakennutamme ja omistamme erilaisia ratkaisuja asumiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys. 

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Kesätyöt nuorille tärkeä ensiaskel työelämään tutustumisessa9.7.2020 08:00:00 EESTTiedote

Asuntosäätiö-konserni palkkasi tänä kesänä yhteensä 12 nuorta kesätöihin. Työtehtävät vaihtelevat iän ja kokemuksen mukaan, skannaustehtävistä myyntitöihin. Nuorin tämän kesän kesätyöntekijöistä on 16-vuotias, joka pääsee ensimmäisen kesätyöpaikkansa myötä tutustumaan työelämään. Tarkoituksena on, että kaikki nuoret saavat kesätyöpesteistään arvokasta oppia työelämästä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme